Annonce
Ikast-Brande

Mere fokus på værdien af forsamlingshuset

Skærlund Forsamlingshus kom godt igennem 2019, men bestyrelsen vil gerne tydeliggøre værdien af at have et forsamlingshus. Foto: Villy Jensen
Skærlund Forsamlingshus vil gerne vise forsamlingshusets værdi for lokalsamfundet.

Skærlund: På generalforsamlingen for Skærlund Forsamlingshus for nylig kom formanden Agge Nielsen ind på værdien af forsamlingshuset for de lokale beboere.

- Vi er i bestyrelsen ikke i tvivl om, at huset giver en værdi til os, men derfor kunne vi godt tænke os at sætte mere fokus på værdien af huset også for andre, og at der er flere, som ser det som en selvfølge at komme til de arrangementer, der bliver afholdt i huset, sagde Agge Nielsen.

- Jeg plejer at sige, at alting her i livet er en prioritering, så vi skal bare have folk til at prioritere at komme i huset. Det kræver selvfølgelig, at folk synes, at de arrangementer der bliver afholdt, er værd at komme til. Så derfor havde vi inviteret en fra kommunen til at komme med et oplæg, vi kunne diskutere ud fra og finde ud af, hvilken værdi et forsamlingshus har for et lokalsamfund. Vi må sige at der er gået corona i det. Det kan være vi prøver til næste år, sagde han videre.

Annonce

Godkendt år

I sin beretning konstaterede formanden at det er gået ok i 2019 i forsamlingshuset.

- Vi har haft lidt flere udlejninger end i 2018, men der er plads til flere. Vi har holdt seks arrangementer inklusive generalforsamling. Jeg vil sige, at der har været en fornuftig tilslutning til alle arrangementerne, tilslutningen er set i lyset af hvad vi har forventet. Generalforsamlingen er den, der suverænt har været den laveste til tilslutning til, fortalte han.

Der er lagt op til en arbejdsweekend. Blandt andet skal der sættes en luft-til-luft varmer på toiletterne samt andre små opgaver.

Konstitueringen gav følgende bestyrelse: Formand: Agge Nielsen. Næstformand: Erik Ellehammer. Kasserer: Ida Pedersen (Uden for bestyrelsen). Sekretær: Helle Pedersen. Udlejer: Ole Martinussen (Uden for bestyrelsen)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce