Annonce
AC Horsens

Mentalt overskud i AC Horsens, men ingen testkampe

Bo Henriksen og spillerne i AC Horsens er kommet godt i gang med træningen oven på corona-pausen, men der er ikke udsigt træningskampe, før det gælder kampene om point. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Træningskampe mod VB og AGF bliver formentlig afløst af en intern kamp i AC Horsens.
Annonce

Horsens: AC Horsens har været i gang med træningen i en god uge, og der er stadig 14 dage til den første kamp ude mod FC Midtjylland 1. juni. Det giver plads til træningskampe, og flere hold i 1. division og Superligaen er i gang med forberedelserne, men AC Horsens ender formentlig uden den form for forberedelse.

- Vi havde planlagt en kamp mod VB og en mod AGF, men vi kan ikke nå den kamp mod Vejle på tirsdag, fordi vi skal have alle mand testet med mere, siger manager Bo Henriksen.

- Vi kan nok nå det til på fredag og en kamp mod AGF, men det er så dyrt, at vi overvejer at lade være. Alle mand, der skal være med omkring banen, skal testes, så det løber hurtigt op i over 30 personer. Oven i skal alle køre i egen bil og alt muligt. Sådan er reglerne, hvis vi vil spille en træningskamp, så det ender nok med, at vi spiller en intern kamp i stedet, siger Bo Henriksen.

Han glæder sig over, at de 24 spillere i førsteholdstruppen er kommet godt i gang med træningen.

- Niveauet har været højt. Det har været en stor energiudladning fra spillernes side at få lov til at træne igen. Mange er oven på lige nu, og det er jo først om 14 dage, at vi skal ramme vores topniveau, siger Bo Henriksen.

Han tror, at den lange pause og sult efter fodbold kan løfte spillerne i forhold til det hårde program, der venter.

- Det er sjovere at spille på et tomt stadion end hjemme i haven. Bare det at spillerne har haft en oplevelse, hvor de ikke har kunnet træne i så lang tid, giver et overskud, hvor vi nu er kommet i gang, siger manageren.

Om det så også afspejler sig i en præstation, der kan sende point i AC Horsens' retning er en anden sag. En række klubber har ikke holdt pause, men har trænet videre gennem hele coronapausen i små grupper.

- Dem, der har trænet, siger, de har været glade for den løsning, så det er først, når vi begynder at spille, vi får et svar og et facit. Lige nu kan jeg bare se, at vores træningsindsats ser god ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Horsens

Færre ramt i det seneste døgn: Seks nye smittede i Horsens Kommune

Annonce