Annonce
Horsens

Mens én kiosk lukker, tager en anden kampen op

18 spillemaskiner i baglokalet er resultatet af, at Superkiosken på Torvet har fået nye konkurrenter bl.a. i form af varehuse med åbent i aftentimerne. - Men sådan er det. Man skal hele tiden tilpasse sig omgivelserne, siger kioskejer Thomas Pedersen.(Foto: Carina Mayner)
Annonce

- Det kan godt være, at tiden er løbet en smule fra de gængse døgnkiosker. Men vi vælger altså at tage kampen op mod konkurrenterne og tilpasse os de nye tider.

Ordene kommer fra Thomas Pedersen, indehaver af Superkiosken på Torvet, hvor der i den seneste måneds tid er blevet indrettet en ny afdeling med 18 spillemaskiner i den tidligere dvd-afdeling.

Samtidig er arealet med kolonialvarer blevet reduceret, så man i kiosken fremover kun kan få de mest gængse varer så som mel, sukker og kaffe.

Thomas Pedersens udtalelse kommer, fordi Uno-kioskens ejer Kim Antonsen for nylig sagde til Folkebladet, at bl.a. konkurrencen fra byens store varehuse og deres udvidede åbningstider efterhånden har gjort det umuligt at drive kiosk i Odder.

Kim Antonsen er derfor glad for, at hans kiosk formentlig bliver afhændet til Coop Danmark A/S efter det næste byrådsmøde, når en lokalplan for området skal vedtages. Koncernen har nemlig planer om at bygge en Fakta på grunden.

- Jeg forstår godt, at Kim griber chancen, hvis han har fået et godt tilbud. Men personligt tror jeg stadig på, at det kan lade sig gøre at drive kiosk. Ellers ville der jo heller ikke dukke den ene 7-Eleven op efter den anden og det på de mærkeligste steder, siger Thomas Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Smittetal sætter rekord i Danmark: Borgmesteren har klar opfordring til borgerne i Horsens Kommune

CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Østjylland For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce