Annonce
Østjylland

Menneskering nåede hele vejen rundt om Supersygehuset

Personalet brugte ferie og/eller fridage på tirsdagens demonstration eller deltog med nærmeste ledelses accept. Foto: Jens Thaysen
Op mod 3.ooo mennesker deltog i tirsdagens demonstration ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus: Vejret var med både personale, patienter og de mange pårørende, der deltog i tirsdagens demonstration mod besparelserne på Aarhus Universitetshospital.

Planen var at danne en menneskering rundt om hele sygehuset i Skejby - og det lykkedes.

- Vi stod meget tæt hele vejen, så jeg tror, at vi i hvert fald har været 3.000 mennesker, sagde en glad Gitte Anna Madsen, der er læge og fællestillidsrepræsentant for de yngre læger.

Demonstrationen er indtil videre den mest synlige kulmination på forårets store sparetema, hvor der også er kommet ekstra omkostninger i forbindelse med flytning af enheder til Skejby.

- Vi er jo kun det første supersygehus, som besparelserne rammer. Vi håber, at vi på denne måde kan være med til at forhindre, at de andre supersygehuse skal gennem det samme, sagde Gitte Anna Madsen, der glædede sig over den store opbakning.

- Det sender et stærkt signal til dem, der kan gøre noget ved det.

Annonce

- Vi er jo kun det første supersygehus, som besparelserne rammer. Vi håber, at vi på denne måde kan være med til at forhindre, at de andre supersygehuse skal gennem det samme.

Gitte Anna Madsen, fællestillidsrepræsentant for de yngre læger

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce