Annonce
Brædstrup

Menighedrådsformand i Brædstrup stopper efter 12 år

Brædstrup sogn får ny formand for menighedsrådet, når der er opstillingsmøde 15. september. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Brædstrup: Brædstrup menighedsråd får en ny formand, når det nye menighedsråd vælges tirsdag 15. september.

Det står klart efter, at menighedsrådsformand Thomas Christiansen valgte ikke at stille op til det nye menighedsråd, da Klippen i Brædstrup tirsdag aften holdt sit opstillingsmøde, hvor Klippen valgte sin repræsentant til rådet.

- Jeg har været med i tre periode, hvilket vil sige 12 år i alt, så jeg synes, jeg har taget min tørn. Jeg ser derfor gerne, at der nu kommer andre kræfter ind i menighedsrådet, siger Thomas Christiansen.

På Klippens opstillingsmøde blev Henning Emil Jensen i stedet valgt som Klippens repræsentant til det nye menighedsråd i Brædstrup. Henning Emil Jensen arbejder til daglig som frivillig i Brædstrup Genbrug. Derudover er han med i Brædstrup Y's Mens Club.

Det endelige opstillingsmøde til Brædstrup menighedsråd finder sted tirsdag 15. september, og det bliver i år med en helt ny valgprocedure.

Her kan dem, som møder op til opstillingsmødet, vælge blandt kandidaterne til det nye menighedsråd. Til opstillingsmødet kan alle, som er bosiddende i Brædstrup Sogn, stemme til menighedsrådsvalget.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce