Annonce
Horsens HK

Melissa efter VM-succes: Det bliver svært at komme med til OL

Melissa Petrén skal slås for at komme med i den svenske trup til OL i Japan. Der er nemlig kun 14 billetter til OL. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH's svenske landsholdsspiller Melissa Petrén scorede 19 mål for Sverige ved VM, men der er kun 14 pladser på OL-holdet til sommer, påpeger hun.

Horsens: - Det var en stor oplevelse at være med til VM, men det bliver svært at komme med til OL i Japan til sommer. Her er der kun 14 spillere i truppen.

Det siger Melissa Petrén, HH Elites svenske landsholdsspiller, der er tilbage i Horsens.

Hun havde første arbejdsdag fredag aften efter sin VM-pause.

- Det har været fint med en uges tid til at slappe af oven på VM. Vi har været hjemme i Stockholm hos familien. Jeg spillede meget i starten af VM og ikke så meget til sidst, så jeg var ikke træt, da VM sluttede, men det slider at være væk i tre uger. Nu føler jeg mig helt frisk til at spille for HH Elite igen, siger Melissa Petrén.

Hun nåede at score ikke færre end 19 mål ved VM, selv om der var tre profiler på hendes plads, også Bella Gulldén og Carin Strömberg fra Viborg.

- Jeg spillede både playmaker og venstre back. Vi har dog ikke helt tilfreds med, at vi gik videre til OL-kampene mod Spanien, Argentina og Senegal. Vi havde chancen for at spille os i semifinalen, men tabte til Montenegro. Det var en stor skuffelse. Til gengæld sluttede vi med at slå Tyskland stort i kampen om syvendepladsen, og det var en god afslutning, så det sidste indtryk stod stærkt, siger Melissa Petrén.

- Vi spiste asiatisk mad i starten, men fik mere europæisk mad i de sidste par uger. Jeg hørte, at de danske spillere havde maveonde, men det havde jeg nu ikke problemer med, siger hun.

Melissa Petrén var glad for sine tre uger i Japan - og hun vil gerne tilbage.

Der er nemlig OL i Japan til sommer, og Sverige skal bare slå Argentina og Senegal for at komme med. Det ligner en formalitet.

- Det bliver nu svært nok at slå sig igennem til OL, siger hun. Truppen er nemlig kun på 14 spillere.

Det betyder, at der formentlig skal skæres en af de tre bagspillere i hendes kategori. Bella Gulldén bliver nok ikke droppet, så det kan blive en duel mellem Carin Strömberg fra Viborg og Melissa Petrén. Det bliver dermed afgørende, hvordan de to spillere klarer sig i den danske liga.

HH har skiftet træner, siden hun var til træning sidst.

- Jeg har bemærket, at Lars Frederiksen stopper spillet og forklarer alle, hvad de skal gøre, men selv om han har været ligatræner i 13 år, kender jeg ham ikke. Det er dog fint, at han har taget fat på forsvaret, for vi kan ikke lukke så mange mål ind, hvis vi skal have nogle sejre, siger Melissa Petrén.

HH Elite kan ånde lettet op, for topscoreren kommer hjem fra VM, uden at hun har fået tilbud fra andre klubber, selv om hun scorede 19 mål.

Hendes kontrakt i Horsens løber til og med næste sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce