Annonce
Sport

Medie erfarer: Randers FC-profil tæt på exit

Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
André Rømer har kontrakt med Randers FC til sommeren 2024, men Ekstrabladet erfarer, at midtbanespilleren kan ende i udlandet allerede denne vinter.
Annonce

Fodbold: Vicekaptajn af Kronjylland, 27-årige André Rømer, har spillet sig til en af de største profiler i Randers FC, men midtbanespilleren har måske allerede spillet sin sidste Superligakamp for klubben i denne omgang.

Ekstrabladet erfarer, at Randers FC er i intense forhandlinger med de svenske vicemestre fra Elsborg, hvor Rømer ifølge mediet skal afløse Sivert Nilsen, der er på vej ud af den svenske klub, hvor den tidligere Brøndby-spiller Frederik Holst samt forhenværende Silkeborg-spiller Jeppe Okkels også er på kontrakt.

Ekstrabladet mener at vide, at Rømers prisskilt i Kronjylland er i omegnen af to millioner kroner. Et spiseligt priskilt med tanke på de præstationer, som han har leveret i Randers FC-trøjen.

Kamp for kamp har han spillet sig til en større lederfigur på Viborgvej, og i denne sæson har han også været Mr. 100 procent på straffespark med fire scoringer.

Amtsavisen undersøger rygtet nærmere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bekymret SF'er om muligt svigt på børne- og familieområdet: Byrådet skal orienteres

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Horsens

Medarbejder skal for retten - og indtil da afviser Vejles politikere at grave videre i Sofie-sagen

Horsens

Onsdagens coronatal i Horsens Kommune: En ud af 200 blev testet positiv det seneste døgn

Annonce