Annonce
Navne

Medejer af Vola-koncernen er død: Poul Verner Overgaard blev 65 år

Poul Verner Overgaard. Privatfoto
Annonce

Dødsfald: Poul Verner Overgaard, medejer af Vola-koncernen med hovedsæde i Horsens, blev kun 65 år og kæmpede i en årrække med alvorlig sygdom.

Som søn af Verner Overgaard, der i 1960'erne indledte et samarbejde med Arne Jacobsen om designet af Vola-vandhaner, blev Poul Verner Overgaard i en tidlig alder sammen med sin bror, Carsten Overgaard, naturligt en del af faderens virksomhed.

Mens Carsten Overgaard tog sig af produktionen, var salg og marketing Poul Verner Overgaards område.

De to brødre arbejdede tæt sammen omkring udvikling af virksomheden, og i 1988 overtog Carsten og Poul Verner Overgaard ledelsen af Vola efter deres far.

Poul Verner Overgaard var iderig og handlekraftig og bidrog med sin entusiasme til mange nye tiltag, der satte Vola på landkortet både i Europa og længere ude i verden.

Der var sjældent langt fra ord til handling, og Poul Verner Overgaard mente som udgangspunkt altid, at tingene gik for langsomt, men altid med et glimt i øjet.

Poul Verner Overgaard havde en særlig humor, som kunne bryde isen, selv i de mest formelle kulturer og skabe grobund for nye forretningsmuligheder.

For Poul Verner Overgaard var Vola ikke kun et produkt, det var hjerteblod og fyldte langt det meste i hans liv.

Siden han var helt ung, havde han dog en særlig interesse for skak og forskellige kortspil, som han dyrkede i gode venners lag.

Han var usædvanlig dygtig til at overskue kompleksitet og tænke adskillige skaktræk frem.

Han havde et stort varmt hjerte for alle, der stod ham nær, og deltog altid med stort engagement i virksomhedens sociale liv og efterlader et stort savn.

Poul Verner Overgaard efterlader sig hustruen Bente og en søn, Tim, som tidligere på året indtrådte i bestyrelsen i Vola-koncernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Odder

Gør noget: Gå en tur

Annonce