Annonce
Navne

Medejer af metalbearbejdningsfirma er kommet med i Learnmark Horsens' bestyrelse

Tine Valente sidder i bestyrelsen for DI Horsens, der har udpeget hende til medlem af Learnmark Horsens' bestyrelse. Pressefoto

Udnævnelse: Tine Valente, der er medejer af Steel Products A/S i Horsens, er udpeget af DI Horsens som medlem af Learnmark Horsens' bestyrelse, hvor hun har afløst Claus Pedersen fra VP Maskinfabrik A/S, Hatting, Horsens.

- Learnmark Horsens skaber grundlaget for, at flere af vores virksomheder - ikke kun i Horsens, men også i nabokommunerne - kan rekruttere medarbejdere med de rette kvalifikationer. Derfor er Learnmark Horsens meget mere end en uddannelsesinstitution. Den er nemlig også en del af grundlaget for at kunne skabe vækst i både virksomhederne og lokalområdet, siger Tine Valente i en pressemeddelelse, hvori det også lyder:

- I min egen virksomhed har vi lærlinge fra både Learnmark Horsens og andre institutioner, og jeg holder mig godt orienteret omkring vores lærlinge. Den indsigt håber jeg kan bruges i bestyrelsesarbejdet.

Foruden Tine Valente består Learnmark Horsens' bestyrelse i dag af: fagforeningsformand i 3F Horsens og omegn Hans A. Sørensen (formand), Johnny Kristensen, chefkonsulent i Tekniq Arbejdsgiverne, byrådsmedlem (V) Anne Lene Løvbjerg (medlem af forretningsudvalget), fagforeningsformand i HK Sydjylland Ole Kjær, afdelingsformand i Metal Horsens Henrik Fausing, bygge- og anlægskontaktperson Niels Celander Larsen, tømrermester Kenn Lind, adm. direktør i Løvbjerg Jesper Due, forskningschef på VIA University College Theis Andersen, underviser på Learnmark Gymnasium HTX Nick Bruhn (medarbejderrepræsentant), underviser på Learnmark Tech Byggeri Michael Rousing (medarbejderrepræsentant), elev på Learnmark Tech Magnus Gyhrs (elevrepræsentant) og elev på Learnmark Gymnasium HHX og HTX Alexanders Semernikovs (elevrepræsentant).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: Snart har hver 10. fået første vaccine - bare ikke i Horsens Kommune

Erhverv For abonnenter

Horsens-virksomhed med eksplosiv vækst: Udvider med nyt højlager for tredje gang på to år

Annonce