Annonce
Mærkedage

'Med sin lune humor er han med til at skabe den gode stemning i værkstedet'

Jens-Ove Horsted Sørensen. Pressefoto

Billund: Jens-Ove Horsted Sørensen, Grindsted, fejrer sit 40-års jubilæum i Lego-koncernen tirsdag 10. september.

Han blev ansat i Lego System A/S som opstiller i støberiet på Højmarksvej.

I 1981 startede han i formværkstedet som formrenser, og efterfølgende fortsatte han som formreparatør på Kornmarken-fabrikken, hvor han stadig arbejder.

Han er i dag sammen med sine kolleger ansvarlig for, at de forme, som kommer ind fra modulerne, hurtigt bliver analyseret og klargjort til de ventende maskiner.

Jens-Ove Horsted Sørensens primære opgave har været som formreparatør, og hans kompetencer og store erfaring gør ham uundværlig både som medarbejder og kollega, oplyser Lego, som beskriver jubilaren som utrolig vellidt og respekteret og ikke bange for nye udfordringer.

Det har han blandt andet bevist ved at tage rollen som teamkoordinator i 2015-2017, hvor han ifølge firmaet skabte et stærkt team.

"Det sociale er Jens-Ove altid garant for, og han er gerne den, der er med til at arrangere teamture og andre sociale aktiviteter. Jens-Ove er altid positiv, og med sin lune humor er han med til at skabe den gode stemning i værkstedet", skriver Lego også.

Jubilarens store passion er Opel - gerne ældre modeller, som han renoverer. Desuden går han op i racefjerkræ, som han både opdrætter og udstiller.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Gps afslørede 24-årig løbehjulstyv

Annonce