Annonce
Rejser

Med autocamper til Nordnorge

Der har fra begyndelsen været god kemi mellem Isabellas kæreste, Simon, på 29 år og Isabellas morfar, ”Moffe”, på 95 år. Her er de på tur ved Vestkysten. Foto: isabellaalberte
Influencertrio er blevet bidt af autocamperlivet og drømmer om at køre til Lofoten i Nordnorge til sommer.

Et firehjulet hjem. Det er sådan, Isabella, Simon og ”Moffe” betragter deres autocamper. De tre har været i selvvalgt corona-isolation siden foråret.

”Moffe”, der er Isabellas morfar, er 95 år og skal undgå at blive syg. For mange betyder det en masse indetid. Det gælder dog ikke her.

Trioen har brugt 2020 på køre Danmark rundt. De har blandt andet været ved Vesterhavet og nydt den danske natur. De har også været på ture til Fyn og Sjælland. Til sommer regner de med at rette autocamperen mod Norge.

Lofoten er nemlig på den bucketlist, som Isabella og ”Moffe” påbegyndte, da Isabella for snart otte år siden flyttede ind hos sin morfar. Det var meningen, at hun skulle bo der midlertidigt. Der gik dog kun en uge, inden de to havde fået lavet en længere liste med ting, de gerne ville nå at opleve sammen.

Simon og Isabella bor sammen med ”Moffe” - og hunden Gaia. Foto: isabellaalberte

I 2019 blev Isabella kærester med Simon, og han er også klar på turen nordpå.

- Vi kalder det en bucketlist, og Lofoten står altså ret højt på den liste. Ingen af os har været der. Det ser bare ufatteligt smukt ud, og så kan man se nordlys. Det er det ultimative mål. Lige nu er der jo corona og nedlukning, men vi er faktisk ret fortrøstningsfulde. Vi skal nok komme af sted til sommer. Vi føler os ret isolerede i autocamperen. Der er trygt og rart. Vi har vores eget toilet og køkken, så vi slipper for unødvendig kontakt, fortæller Isabella Alberte Hedeager.


Altså. Jeg har haft jetlag og madforgiftning. Man skulle jo tro, at det var ”Moffe”, der blev syg, for han er gammel. Det er det så ikke. Det er mig, der har ligget vandret.

Isabella Alberte Hedeager


Isabella, Simon og ”Moffe”

Isabella Alberte Hedeager er 29 år og uddannet journalist.

Simon Wittrup er også 29 og uddannet fotograf.

Svend Åge Jensen også kaldet ”Moffe” er 95 år og har tidligere arbejdet som ingeniør.

Isabella og ”Moffe” har boet sammen, siden ”Moffes” kone og Isabellas mormor døde i 2011. Isabella flyttede sammen med sin daværende kæreste i en periode, men fandt ud af, at dagligdagen uden ”Moffe” var mere tom. Derfor flyttede hun tilbage igen.

I 2018 mødte hun Simon Wittrup, der er uddannet fotograf. Han er nu flyttet sammen med Isabella i ”Moffes” hus.

Annonce

Hunden er med på tur

Autocamperen har været med til at sætte farve på en hverdag, der ellers godt kunne blive corona-deprimeret. De pakker ofte bilen, spænder sikkerhedsselerne og kører ud i det blå. Med sig har de hunden Gaia. Det er nemlig endnu et plus ved livet som campist.

- Alle er med. Selv Gaia, og hun skal også med til sommer. Det er virkelig fedt, at vi bare kan køre ud i det blå. I 2020 har vi kun kørt i Danmark, og det er faktisk blevet helt eksotisk at besøge København. Det lyder skørt, men det er nok, fordi vi savner at rejse, griner Isabella.

Annonce

Tit på tur

Hun har rejst med ”Moffe” mange gange. De to har blandt andet været i London, Berlin og Filippinerne, hvor Isabellas far bor. De har også været i Tyrkiet, hvor de var ude at parasaile sammen. I det hele taget har det været berigende for dem begge at rejse sammen. Selvom det af og til er ”Moffe”, som må vente på Isabella.

Isabella og ”Moffe” har rejst meget sammen. Her er de i Tyrkiet, hvor de var ude at parasaile. Foto: isabellaalberte

- Altså. Jeg har haft jetlag og madforgiftning. Man skulle jo tro, at det var ”Moffe”, der blev syg, for han er gammel. Det er det så ikke. Det er mig, der har ligget vandret. ”Moffe” har tålmodigt ventet på at jeg blev klar igen, så vi kunne komme videre, forklarer hun.

Livet som influencer

Trioen arbejder i dag som influencere. Det har de gjort siden juni, hvor de tog springet, sagde deres job op og blev influencere på fuld tid. De har længe haft en Instagram-profil, som med tiden er vokset. I dag har profilen isabellaalberte flere end 46.000 følgere

Simon og Isabella har begge tidligere arbejdet med fortællinger, video og fotografi i forbindelse med deres job. De evner bruger de nu, når de laver opslag på Instagram.

Autocamperen, som de har nu, er en del af et samarbejde med Erwin-Hymer Group, der blandt andet sælger campingmærket Dethleffs. De fik den i september 2020. Indtil da havde de en ældre autocamper, som de købte i efteråret 2019.

I det hele taget er de gode til at finde hinandens tempo. Når de har været på storbyferie, har de tradition for at springe på en sightseeing-bus. Så får de nemlig set byens vigtigste steder. Ellers kan det hurtigt blive udmattende. Det er nemlig vigtigt at justere forventningsniveauet, så alle kan være med.

I dag har "Moffe" en kørestol med, når de går tur. Den er der heldigvis plads til i camperen. Det er også en af årsagerne til, at de tre er ekstra glade for den rejseform. ”Moffe” kan nappe en lur, når behovet opstår. De skal ikke vente, til de er på et hotel.

- Når vi har været på tur, plejer den at slutte med, at ”Moffe” og Gaia sover sammen på bagsædet. Det giver bare stor frihed, at vi kan tage hensyn til hinandens behov på den måde, siger Isabella Alberte Hedeager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bor du i et område med høj eller lav smitte: Find dit sogn på kortet

Annonce