Annonce
Hedensted

Maya har åbnet sit eget coach-firma - livet må gerne være nemt at leve

Maya Broch fra Hedensted har åbnet eget coach-firma. Her guider hun sine klienter til en lettere hverdag. Udgangspunktet er den 37-årige kvindes egne livserfaringer. Foto: Michael Svenningsen
37-årige Maya Broch fra Hedensted har åbnet eget coach-firma. Her guider hun sine klienter til en lettere hverdag.

Hedensted: Det kan virke kompliceret og altoverskyggende at bære på et skrantende eller ikke-eksisterende selvværd.

Men der er hjælp at hente, lyder det fra Maya Broch, der netop har åbnet coach-firmaet Den Ærlige Coach fra privatadressen på Torupvænget i Hedensted.

Den i dag 37-årige Maya Broch har været igennem en større selvudvikling de seneste måneder, og hun taler derfor af erfaring.

Hun fortæller:

- Mit lave selvværd opstod allerede i folkeskolen. Her følte jeg mig ofte for tyk og for høj. Den negative indgang til mig selv satte sine spor, og den følelse har jeg båret med mig op i voksenlivet, fortæller Maya Broch, der er uddannet lærer og har arbejdet både som folkeskole- og efterskolelærer samt fængselslærer - først ved Møgelkær og senest ved Enner Mark Fængsel.

Annonce

Først og fremme skulle jeg lige erkende, at jeg blev nødt til at arbejde med mine issues. Dernæst begyndte jeg at samle det hele op, vende og dreje og kigge på det - simpelthen for så at kunne give slip på mine gamle, indgroede handlemønstre.

Maya Broch

Kom med morrollen

Tanken om at ændre på sit lave selvværd opstod, da hun blev mor for nogle år siden. Og for fem måneder siden følte hun sig klar til at gøre alvor af sit ønske.

- Livet må gerne være nemt at leve, og jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville være en glad mor og ikke altid have den der negative tilgang til mig selv, hvor jeg dunkede mig selv oven i hovedet konstant, fortæller Maya Broch.

Senest er lærergerningen på Enner Mark Fængsel blevet opsagt - for at gøre plads til et arbejdsliv som selvstændig coach.

Via sin hjemmeside, sociale medier samt en blog tager Maya Broch nu udgangspunkt i sin egen fortælling, deraf firmaets navn Den Ærlige Coach.

Også foredrag

- Først og fremmest skulle jeg lige erkende, at jeg blev nødt til at arbejde med mine issues. Dernæst begyndte jeg at samle det hele op, vende og dreje og kigge på det - simpelthen for så at kunne give slip på mine gamle, indgroede handlemønstre. Slutteligt arbejder jeg med at ændre gamle mønstre og få byttet dem ud med noget nyt og livsbekræftende. det har skabt et helt nyt syn på mig selv, forklarer Maya Broch, der også vil gøre brug af netop de strategier i sit coach-firma.

Det samlede mål er at opbygge en ægte kærlighed til sig selv, lyder det.

Som led i sit firma tager Mays Broch også ud og holder foredrag om at vælge den kærlige tilgang til sig selv og livet. Indtil videre er det blevet til to foredrag, et i Balle ved Jelling og et i Hammel ved Aarhus med et tredje i vente - Børnehuset Lille Dalby i Hedensted søndag 15. september kl. 10-12.

Der er tilmelding til arrangementet 15. september via Maya Brochs Facebook-side. Entréprisen er 50 kroner.

Tanken om at ændre på sit lave selvværd opstod, da Maya Broch blev mor for nogle år siden. For fem måneder siden følte hun sig klar til at gøre alvor af sit ønske. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce