Annonce
AC Horsens

Mathias Nielsen fortsætter som anfører i AC Horsens

Mathias Nielsen fortsætter som anfører i AC Horsens. Han skifter til Randers FC til sommer, men det ændrer intet på hierarkiet superligatruppen. Foto: Michael Svenningsen.

Et skulderklap, som jeg er stolt over, siger Mathias Nielsen. Sivert Heltne Nilsen og Hallur Hansson er viceanførere.

Horsens: Mathias Nielsen forlader til sommer AC Horsens for at skifte til Randers FC. Anføreren var derfor kørt ud på et sidespor i en del af forberedelserne til foråret, fordi et skifte allerede nu var på tale. Parterne var også i kontakt med hinanden, men det endte med, at Mathias Nielsen spiller sæsonen færdig i AC Horsens.

I forbindelse med skiftet blev der også sat spørgsmålstegn ved, om han skulle fortsætte som anfører, men når AC Horsens søndag løber på banen mod Hobro, bliver det med Mathias Nielsen som forreste mand.

- Mathias Nielsen har været fire et halvt år i AC Horsens, og i de seneste tre et halvt år har han været anfører. Han var med til at føre os op i Superligaen, så selvfølgelig er han fortsat anfører. Jeg stoler på ham, siger manager Bo Henriksen.

Mathias Nielsen er først og fremmest godt tilfreds med, at han nu kan koncentrere sig om at spille fodbold. For nogle uger siden var han reduceret til en brik i transfervinduets store puslespil.

- Det har givet ro på, at der ikke sker mere. Jeg er også meget glad for, at jeg fortsætter i rollen som anfører. Jeg tager det som et skulderklap, at alle omkring og på holdet stoler på, at jeg nok skal levere varen i foråret, siger Mathias Nielsen.

Arvefølgen er også allerede mere eller mindre på plads. Bo Henriksen har udpeget Sivert Heltne Nilsen og Hallur Hansson som viceanførere, og netop Sivert Heltne Nilsen ligner den naturlige arvtager til sommer, når Mathias Nielsen skifter til Randers.

Annonce

Jeg tager det som et skulderklap, at alle omkring og på holdet stoler på, at jeg nok skal levere varen i forårets kampe.

Mathias Nielsen.

Parat til lange bolde

I første omgang gælder det dog forårets kampe om livsvigtige point i superligaen. AC Horsens tager hul på foråret med en kamp ude mod Hobro.

- Banen er nok ikke for god, så det kan godt blive et fysisk præget opgør med lange bolde, men det skal vi heller ikke være for ufine til at spille på, siger Mathias Nielsen.

AC Horsens drømmer om en plads i top seks, og de første seks kampe i foråret afgør, om det kun bliver en drøm, eller det bliver til virkelighed.

- Det lyder kedeligt, men vi er nødt til at tage en kamp ad gangen. Alle kampe i foråret bliver svære, så det handler kun om at have fokus på at skrabe point sammen i hver enkelt kamp. Pointene tager vi jo med, så vi får også brug for dem, hvis vi ikke kommer med i top seks, siger Mathias Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce