Annonce
Sport

Mathias Larsen var bedste mand

Andreas Hyldgaard Jeppesen har fået en god start på påsken. Arkivfoto.
Danskerne kom godt i gang i det franske etapeløb Tour de Loir et Cher.

Loir: Et af de nye navne Mathias Larsen var bedste mand hos Vejle-holdet Team Waoo på 1. etape af det franske etapeløb Tour de Loir et Cher.

Han er søn af den tidligere danske mester i 1997 og 1999 Nicolai Bo Larsen og overraskede, eftersom holdet kørte for Michael Carbel i spurten.

Mathias Larsen var 22 sekunder efter etapevinder Simon Pellant og blev nummer 27.

De fem øvrige Vejle-rytteres placeringer:

Jesper Schultz nr. 51, Andreas Hyldgaard nr. 58, Rasmus Guldhammer nr. 71, Michael Carbel nr. 81 og Martin Mortensen nr. 109, men det positive var, at alle kun var 22 sekunder efter etapevinderen, og dermed er alt åbent i de kommende dage.

Frederik Rodenberg Madsen, der anses for at være Danmarks hurtigste i en spurt, besatte tredjepladsen på etapen. Han kører for Team Colo Quick.

I landevejsløbet i Give vandt Casper Folsach fra Team Colo Quick sin tredje sejr i år. Han vandt også i Rødekro og Slagelse. På andenpladsen kom Andreas Hyldgaard fra Team Waoo, mens Johan Tiedemann besatte femtepladsen. 51 ryttere gennemførte.

På lørdag kører de hjemlige ryttere Grand Prix Herning, der sendes direkte på tv, og her har Kasper Asgreen, nr. 2 i Flandern Rundt, meldt sin ankomst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce