Annonce
AC Horsens

Matchvinder på en uvant plads

Bjarke Jakobsen var rykket ned i forsvaret, men det forhindrede ham ikke i at løbe med rollen som matchvinder. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Bjarke Jacobsen var både lettet og glad oven på sin præstation og sejren på 2-1 over OB.
Annonce

Horsens: Bjarke Jacobsen har en gang tidligere været rykket ned i midterforsvaret på grund af mandskabsmangel. Det var ikke den store succes, men i kampen mod OB fik han chancen igen i fraværet af karantæneramte Alexander Ludwig.

Og det var en bragende succes. Bjarke Jacobsen spillede med stort overskud, sikkerhed og med gode afleveringer frem i banen.

- Jeg er både lettet og glad. Det var en fortjent sejr, sagde Bjarke Jacobsen efter kampen.

Han havde den bekymrede mine på, da OB kom foran med 1-0.

- Det var lidt et deja vu i forhold til nogle af vores andre kampe. Vi fik lidt ondt af os selv, så det ud til, men det var dejligt at opleve, at vi kunne samle os selv op og få vendt det til en sejr. Det kan vi bruge i de kommende kampe, sagde Bjarke Jacobsen.

Han var overrasket over, hvor godt det gik i rollen som stopper.

- Det var faktisk ikke så svært. Jeg fik meget god hjælp af Matej Delac og Malte Kiilerich, så det føltes naturligt at spille pladsen. Bo Henriksen sagde inden kampen, at jeg bare skulle gøre det, jeg var god til, og i forhold til at spille bolden rundt og frem i banen var det en hjælp, at OB ikke pressede ret højt på banen, sagde Bjarke Jacobsen.

Han endte som målscorer og matchvinder, da han sendte en nedfaldsbolds efter et hjørnespark i nettet til 2-1.

- Det er lidt pudsigt, at jeg åbenbart skulle ned i forsvaret for at blive målscorer. Jeg vil gerne lave flere mål, så det var rart at få scoret, sagde Bjarke Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Efter smæk i udligningsreform: Borgmester vil hæve kommuneskatten i Horsens

Annonce