Annonce
Hedensted

Masser af aktiviteter på bibliotekerne i efterårsferien

Karin Gjødsbøl fra Karins Køkken kommer med cupcakes og viser i efterårsferien i workshops på Hedensted og Juelsminde biblioteker, hvordan man pynter kagerne. PR Foto
Efterårsferien byder på masser af hygge og oplevelser for store og små på kommunens biblioteker.
Annonce

Hedensted: I efterårsferien sørger kommunens biblioteker for, at der er masser af oplevelser for børn og voksne.

Er man til trommer, så kigger Kalle - kendt fra DR Ramasjang - forbi Tørring Bibliotek lørdag 12. oktober. Kalle finder sjove lyde overalt og spiller og slår på alt. Der er gratis billetter til showet.

Karin Gjødsbøl fra Karins Køkken laver nybagte cupcakes på både Hedensted og Juelsminde Bibliotek. Hun viser, hvordan man pynter med frosting, ising, fondant og andet pynt.

Hver deltager i workshoppen får fire cupcakes og en kageæske til de færdigpyntede kager. Workshoppen er for de 8-13 årige.

Du kan opleve Kalles Store Trommeshow på Tørring Bibliotek 12. oktober. PR Foto
Annonce

Readathon og Rullinger

Du kan også læse en masse og hygge dig imens, når biblioteket tirsdag 15. oktober kl. 9-21 holder Readathon på Hedensted Bibliotek.

Man møder bare op. Hvis man vil være med i alle 12 timer kan man melde sig til via bibliotekets hjemmeside, så sørger biblioteket for mad hele dagen. Der vil være præmier undervejs i løbet af dagen. Rullinger kendes fra Ramasjang. I en workshop kan børnene lave deres helt egen Rulling, og bibliotekerne har samlet toiletruller, og alt det man skal bruge.

Mandag i efterårsferien kan børnene lave Rullinger på Uldum og Hornsyld Bibliotek, tirsdag er det på Tørring Bibliotek, onsdag på Juelsminde Bibliotek og torsdag på Hedensted Bibliotek.

Annonce

Tegn og fold

Tormod Tegner lærer børnene på Hedensted Bibliotek, hvordan man kan lave skæve billeder af kombidyr onsdag 16. oktober om formiddagen.

Tilmelding til tegneworkshoppen foregår via Aktiv Ferie i Hedensted Kommune.

Lær kunsten at folde bøger af Winnie Frederiksen, der er forfatter til flere kreative bøger. Hun viser foldeteknik i en workshop for børn fra 6 år og for voksne fredag formiddag 18. oktober på Tørring Bibliotek.

Flere af arrangementerne er gratis. Der kan være rift om pladserne, så det er en god idé at bestille billetter i god tid.

Billetter bestilles på bibliotekernes hjemmeside eller på et af Hedensted Bibliotekerne i den betjente åbningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce