Annonce
Brædstrup

Martin Ravn bakker op om udflytning af kommunale job

Martin Ravn mener, det er en god idé at rykke nogle arbejdspladser fra rådhuset i Horsens og til rådhuset i Brædstrup. Arkivfoto

Venstres borgmesterkandidat støtter partifælles ide om at flytte nogle arbejdspladser fra Horsens Rådhus til Brædstrup.

Annonce

Brædstrup: I sidste uge skrev Folkebladet om de tanker, Marianne Nørmark, byrådskandidat for Venstre, har om at rykke arbejdspladser fra Horsens Rådhus til rådhuset i Brædstrup. Hun får nu opbakning fra sit parti.

- Det er nogle tanker, jeg er fuldstændig enig i. Det er noget, vi har diskuteret i Venstre, for vi har et stort fokus på at ville skabe balance i hele kommunen, siger Venstres gruppeformand Martin Ravn.

Marianne Nørmark lagde op til, at Rådhusrokaden ville være en ideel mulighed for at rykke arbejdspladserne, men hvis man spørger Martin Ravn, behøver man ikke nødvendigvis at vente så længe.

- Der kan måske godt gå fire år, inden rådhuset flytter, så jeg synes bestemt ikke, at vi behøver at vente på dét. Der er funktioner, der ikke nødvendigvis behøver at være i Horsens, men sagtens kunne placeres i byer som Hovedgård eller Brædstrup, siger han.

Annonce

Brædstrup er ligeså vigtig som Horsens

Ifølge Martin Ravn sender Rådhusrokaden et tydeligt signal om, at det ikke længere er nødvendigt at have alle rådhusets funktioner samlet i midtbyen.

- Der er sket en digitalisering i adgangen til borgerne, og det er jo det, der har betydet, at vi kan flytte rådhuset ud af centrum. Borgerservice, som har den store kontakt til borgerne, forbliver naturligt i midtbyen. Men når man kan rykke arbejdspladser ud på Chr. M. Østergaardsvej, så kan man ligeså godt rykke nogle af dem til Brædstrup, siger Martin Ravn.

- Det ville være et stærkt signal om, at Brædstrup eller Hovedgård for den sags skyld også er vigtige byer. Brædstrup har haft det hårdt, de har både mistet sygehuset og rådhuset. Så kan man spørge: Er vi blevet for sent opmærksomme på, at vi skal gøre noget for Brædstrup? Det tror jeg ikke. Vi kan stadig nå at ændre den udvikling, siger Martin Ravn.

Præcis hvilke afdelinger, der ville kunne flyttes, ved Martin Ravn dog ikke endnu.

- Det handler om at finde nogle funktioner, der giver mening at flytte. Det skal vi til at kigge på, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce