Annonce
Horsens

Marketingchef: Det handler også om at skabe ro - her er man i ly for andre blikke

Det handler i høj grad også om at skabe ro og skærme mod blikke fra forbipasserende, når Danske Stenhuggerier vælger at trække deres sten og øvrige produkter indenfor, fortæller koncernens marketingchef. Foto: Morten Pape
Vi har gode erfaringer med at skabe et frirum for kunderne, siger Michael Rohde-Petersen, der er marketingchef i Danske Stenhuggerier.
Annonce

Horsens: Omdrejningspunktet er ikke kun at regnvands- og snesikre købsoplevelsen, når Danske Stenhuggerier vælger at trække de fleste af deres gravstene og øvrige produkter indenfor.

Det er også for at skærme kunderne og give dem en optimal ro, når stenen til afdøde skal udvælges.

Det fortæller marketingchef i Danske Stenhuggerier, Michael Rohde-Petersen.

Han uddyber:

- Vores kunder er ofte i sorg, når de kommer til os. Og kan vi i den forbindelse også sikre et frirum, hvor man ikke bliver kigget på af forbipasserende, kan det være lettere at skulle favne et køb af en urne-, plæne- eller gravsten.

- Fra en række af vores andre forretninger, der kører med det samme koncept som her i Horsens, erfarer vi, at kunderne bedre kan rumme at vælge de helt personlige løsninger i et opvarmet og mere privat udstillingslokale frem for at stå ude.

Vores kunder er ofte i sorg, når de kommer til os. Og kan vi i den forbindelse også sikre et frirum, hvor man ikke bliver kigget på af forbipasserende, kan det være lettere at skulle favne et køb.

Michael Rohde-Petersen

Annonce

Gamle lokale for småt

Danske Stenhuggeriers forretning i Horsens har tidligere ligget på Bjerrevej. Men da det blev bragt på banen at trække de fleste varer indenfor, skulle der et større lokale til at indfri det ønske.

- Lokalet på Strandkærvej 42 egner sig langt bedre til det her. Det er lyst og stort. Her er mere plads, siger Michael Rohde-Petersen.

Helt bevidst har man valgt også at bibeholde en udstilling foran forretningen.

- Der skal stadig være noget for de, der kommer forbi uden for vores åbningstid - og til de, der går forbi for at kigge for lige se forretningen an, lyder det fra Michael Rohde-Petersen.

Danske Stenhuggerier blev grundlagt i Nr. Snede i 1983 og har i dag 62 lokale forretninger rundt i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Horsens

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce