Annonce
Horsens

Marketingchef: Det handler også om at skabe ro - her er man i ly for andre blikke

Det handler i høj grad også om at skabe ro og skærme mod blikke fra forbipasserende, når Danske Stenhuggerier vælger at trække deres sten og øvrige produkter indenfor, fortæller koncernens marketingchef. Foto: Morten Pape
Vi har gode erfaringer med at skabe et frirum for kunderne, siger Michael Rohde-Petersen, der er marketingchef i Danske Stenhuggerier.

Horsens: Omdrejningspunktet er ikke kun at regnvands- og snesikre købsoplevelsen, når Danske Stenhuggerier vælger at trække de fleste af deres gravstene og øvrige produkter indenfor.

Det er også for at skærme kunderne og give dem en optimal ro, når stenen til afdøde skal udvælges.

Det fortæller marketingchef i Danske Stenhuggerier, Michael Rohde-Petersen.

Han uddyber:

- Vores kunder er ofte i sorg, når de kommer til os. Og kan vi i den forbindelse også sikre et frirum, hvor man ikke bliver kigget på af forbipasserende, kan det være lettere at skulle favne et køb af en urne-, plæne- eller gravsten.

- Fra en række af vores andre forretninger, der kører med det samme koncept som her i Horsens, erfarer vi, at kunderne bedre kan rumme at vælge de helt personlige løsninger i et opvarmet og mere privat udstillingslokale frem for at stå ude.

Annonce

Vores kunder er ofte i sorg, når de kommer til os. Og kan vi i den forbindelse også sikre et frirum, hvor man ikke bliver kigget på af forbipasserende, kan det være lettere at skulle favne et køb.

Michael Rohde-Petersen

Gamle lokale for småt

Danske Stenhuggeriers forretning i Horsens har tidligere ligget på Bjerrevej. Men da det blev bragt på banen at trække de fleste varer indenfor, skulle der et større lokale til at indfri det ønske.

- Lokalet på Strandkærvej 42 egner sig langt bedre til det her. Det er lyst og stort. Her er mere plads, siger Michael Rohde-Petersen.

Helt bevidst har man valgt også at bibeholde en udstilling foran forretningen.

- Der skal stadig være noget for de, der kommer forbi uden for vores åbningstid - og til de, der går forbi for at kigge for lige se forretningen an, lyder det fra Michael Rohde-Petersen.

Danske Stenhuggerier blev grundlagt i Nr. Snede i 1983 og har i dag 62 lokale forretninger rundt i landet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Dårligt argument for dyrere børnepasning

Fra nytår bliver det dyrere at få passet sine børn i Horsens Kommune. Den slags er en politisk beslutning, og Horsens Byråd er naturligvis i sin gode ret til at sætte prisen op og ned alt efter politisk prioritering. Så langt så godt, og indrømmet, det er svært tit og ofte at skulle forklare prisstigninger, men det er er altså tæt på være verdens dårligste argument, når man forklarer prisstigningen med, at kommunen tilfører syv millioner kroner ekstra til området. Flere kommunale kroner er altså lig med, at man som forældre skal betale mere, lyder logikken. Argumentet holder også så langt, at for at få økonomien til at hænge sammen, når vi skal have passet de små i vuggestue, dagpleje, børnehave eller sfo, er der også en forældrebetaling. Den må maksimalt andrage 25 procent. En sats, der er indført, så ingen kommuner uhæmmet bruger den knap at skrue på, når der skal lægges budget. Nøgleordet her er maksimalt. For det er klart, at forældrebetalingen stiger, når procentsatsen fastholdes, og det samlede budget stiger, men i ordet maksimalt ligger også, at man selvfølgelig kan sætte satsen ned, så forældrene ikke skal betale mere for at få passet børn efter nytår. Der kan være mange gode argumenter for at tilføre midler til børnepasning og at lade forældrebetalingen stige, men der er ingen sammenhæng mellem flere midler og øget forældrebetaling. Horsens Byråd kunne uden problemer vedtage, at det fra nytår skulle være billigere for forældrene at sende deres børn i kommunale pasningstilbud og samtidig tilføre flere midler for at kunne ansætte eksempelvis flere pædagoger. Det kunne eksempelvis være begrundet i at ville tiltrække flere børnefamilier til kommunen. Det er en politisk beslutning med tilhørende solide argumenter, som man så kan være enig eller uenig i, men at sige, at forældrene skal betale mere, fordi kommunen bruger flere penge på området, har ingen logisk sammenhæng.

Annonce