Annonce
Østjylland

Markant hjørneejendom på vej i Risskov: Skal indeholde spisested og kendt juice-bar

Sådan ser den kommende hjørnebygning ud på Nordre Strandvej 54 i Risskov. Visualisering: Gandrup Krabbe Vang Arkitekter
Nordre Strandvej i Risskov kan se frem til endnu flere nye spisesteder.

AARHUS: Der er sket enorme forandringer foran Bellevuehallen i Risskov de senere år.

Strandvejens Bistro er åbnet, Lagkagehuset er kommet til, Okkels Is har åbnet en filial, en glemt græsplæne er omdannet til en ny og populær restaurant, og snart er en ny tøjbutik i tre etager også klar til kunderne.

Men det er ikke alt. På den modsatte side af Nordre Strandvej på den samme side som Bellevuehallen, er en ny, stor hjørnebygning på vej.

Det er ejendomsudviklerne 1927 Estate, som vil omdanne grunden, der hører til en stor patriciervilla på samme adresse, Nordre Strandvej 54. Grunden, som før var en del af villaens baghave, skal bygges til med en stor ejendom, der i stueetagen både skal huse en Joe & The Juice og en anden restauration, som endnu ikke er på plads.

- Vi har respekt for den nuværende, smukke patriciervilla, som naturligvis bibeholdes. I tillæg laves en tilbygning, der kommer til at bestå af to erhvervslejemål, hvoraf Joe & The Juice er det ene. På 1. salen opføres en særdeles indbydende lejlighed med stor tagterrasse, lyder det fra Peter Larsen, der er marketing manager i 1927 Estate.

Lige nu er grunden blevet gravet fri, men efter planen skal den nye bygning stå klar i foråret 2020, mens Joe & The Juice forventes at tage imod de første kunder 1. maj.

Annonce
Tilbygningen kommer til at grænse op til parkeringspladsen ved Bellevuehallen og lige overfor Okkels Is og Lagkagehuset. Foto: Google Streetview
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Frygt for corona-virus: Horsens-virksomhed aflyser messebesøg og indfører besøgs-karantæne på Kometvej

Annonce