Annonce
Østjylland

Markant ændring af ruten til Aarhus City Halvmarathon: God mulighed for at forbedre sin tid

Der er mulighed for at sætte en god tid på Aarhus City Maratons nye rute. Arkivfoto: Flemming Krogh
Det er den største ændring af ruten i løbets historie.

AARHUS: Til det kommende Aarhus City Halvmarathon bliver ruten anderledes end tidligere år. Der kommer til at være fem helt nye kilometer på ruten og ti procent færre højdemeter på ruten, som kommer til at føre løberne ind på Ceres Park i anledning af 100-års jubilæum for byens stadion.

Løbet starter, som det plejer, ved Frederiks Allé. Herfra skal løberne mod Harald Jensens Plads og drejer hen ad Ringgaden til den største ændring af løbet i år. I stedet for at fortsætte over Ringgadebroen vil løberne nu blive ført i retning af Bruuns Galleri og Badeanstalten Spanien.

Den ændring af ruten gør en stor forskel for højdemeterne og vil give løberne mulighed for at sætte ny personlig rekord til Aarhus City Halvmarathon. Samtidig vil det være en mere bynær rute, løberne skal ud på.

- Med den nye rute får vi ikke kun en mere bynær rute og lidt fladere rute, men også en meget publikumsvenlig rute. Allerede efter godt 4 km rammer løberne start- og målområdet igen, så man har god mulighed for først at sende løberne afsted for derefter at heppe på dem fra Rådhuspladsen og forsætte sin tur rundt i midtbyen, hvor der vil være rig mulighed for at møde dem igen”, fortæller Jeanette Boye Sørensen, eventchef hos Aarhus Motion.

Løbet afholdes søndag 14. juni.

Den nye rute til årets løb Foto: Aarhus City Halvmaraton.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce