Annonce
Hedensted

Marie-Louise Nørbo Eg er snart solo-ejer af EDC Hedensted

Marie-Louise Nørbo Eg overtager EDC Mæglerne i Hedensted fuldt og helt 1. januar efter at have delt ejerskabet med sin far Bendt Jensen siden 2017. Foto: Michael Svenningsen
1. januar 2020 overtager ejendomsmægler Marie-Louise Nørbo Eg hele ejerskabet af EDC Hedensted, der er beliggende på Østerbrogade 21 i Hedensted. Dermed er hendes far, ejendomsmægler Bendt Jensen, helt ude af forretningen.
Annonce

Hedensted: Der sker et skifte i ejerforholdet omkring EDC-butikken i Hedensted når 2019 bliver til 2020. Far og datter, Bendt Jensen og Marie-Louise Nørbo Eg, har indgået en aftale om, at EDC Hedensted fra 1. januar ejes 100 procent af sidstnævnte.

Bendt Jensen, der i en lang årrække har ejet og drevet EDC Tørring, købte EDC Hedensted i 2002. I 2017 købte datteren Marie-Louise Nørbo Eg sig ind ved at købe halvdelen af EDC Hedensted. Hendes andel af ejerskabet blev udvidet til 75 procent 1. januar 2019, og ved årsskiftet overtager hun så hele ejerskabet af EDC Hedensted, som hun har været en del af i fem år efterhånden.

- I forhold til vores kunder og forretningsforbindelser er der jo ikke noget nyt under solen, idet min far jo aldrig har været en del af butikkens daglige drift her i Hedensted, så det er lidt business as usual, siger Marie-Louise Nørbo Eg, der da også selv har stået for rekrutteringen og oplæringen af de to ansatte i EDC-butikken, Christian Anholm Fenger Jensen og Emil Banke Christiansen.

- Vi er et ungt team med stort lokalkendskab, da både Emil og jeg er født og opvokset i Hedensted Kommune, mens Christian i dag er bosiddende i Hedensted, siger hun.

EDC Mæglerne Hedensted

Kerneområderne for butikkens salg af boliger er byerne Hedensted, Løsning, Daugård og deres naturlige opland.

Butikken er en del af det landsdækkende EDC-samarbejde med over 240 EDC-butikker.

Butikken beskæftiger sig med alle former for salg af fast ejendom.

EDC Hedensted blev etableret 15. oktober 1997 af ejendomsmægler René Lorentzen, og har lige siden været at finde på Østerbrogade 21 i Hedensted.

Annonce

14 års brancheerfaring

Marie-Louise Nørbo Eg er 35 år gammel og har efterhånden 14 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen. 13 af de 14 år har været i EDC-regi. Hun startede som praktikant hos EDC i Fredericia i 2006 og har blandt andet også været forbi afdelingerne i Vejle og Kolding.

- Det har været et helt naturligt karrierevalg for mig. Jeg har jo nærmest fået det ind med modermælken, så jeg har aldrig været i tvivl om, at det var det jeg skulle. Jeg er virkelig havnet på den rette hylde og er vildt glad for at være i Hedensted, så det giver på alle måder god mening for mig, at jeg snart bliver eneejer af butikken, siger Marie-Louise Nørbo Eg.

Og det går da også ganske fortrinligt for EDC Mæglerne Hedensted.

- Mit første år i butikken var i 2014, og der solgte vi 38 boliger. Her i 2019 har vi indtil videre solgt 70 boliger, så der er jo næsten tale om en fordobling siden 2014. Vi har faktisk haft en støt stigende salgskurve år for år lige bortset fra 2018, hvor vi havde et lille dyk, siger hun.

Marie-Louise Nørbo Eg står i spidsen for et ungt team med masser af lokalkendskab i EDC Mæglerne Hedensted. Foto Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandskadet Rådhusgade-ejendom genopføres: Vi er fortrøstningsfulde og arbejder på løsninger

Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Annonce