Annonce
Navne

Marianne stiller op i spids for Kristendemokraterne

Marianne Karlsmose, regionsrådsmedlem for Kristendemokraterne, er blevet valgt som partiets spidskandidat til regionsrådsvalget næste år. Privatfoto
Annonce

Opstilling: På grund af pandemien har Kristendemokraterne for første gang holdt et virtuelt opstillingsmøde til regionsvalget i Midtjylland, og ifølge en pressemeddelelse var der stor interesse fra medlemmerne for at deltage i valgene.

Det nuværende regionsrådsmedlem Marianne Karlsmose fra Tarm blev valgt som spidskandidat, og derudover blev der opstillet andre kandidater spredt ud på hele regionen.

Marianne Karlsmose var landsformand for Kristendemokraterne fra 2002 til 2005. Kristendemokraterne skiftede navn fra Kristeligt Folkeparti under hendes formandsperiode.

Hun trak sig fra formandsposten efter partiets valgnederlag ved Folketingsvalget i 2005 og blev afløst af Bodil Kornbek.

Karlsmose, der født 6. juni 1973 i Fredericia, arbejder som historie- og samfundsfagslærer på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing.

Regionsrådsvalget 2021 foregår sammen med kommunalvalget 16. november næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce