Annonce
Erhverv

Marianne lukker sin tøjbutik i Hospitalsgade

I starten af 2015 slog Marianne Nørmark og Boutique Noir dørene op på Hospitalsgade 3. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Indehaveren af Boutique Noir vil i stedet koncentrere sig om sit tøjagentur og finde vej tilbage til kommunikationsbranchen.

Annonce

Horsens: I de seneste dage har Boutique Noir i Hospitalsgade kørt ophørsudsalg, og det fortsætter frem til slutningen af juni, når butikken lukker.

I tre og et halvt år har Marianne Nørmark drevet forretningen, der ved overtagelsen skiftede navn fra Dictes til Boutique Noir.

Gennem det seneste år har Marianne Nørmark ved siden af butikken haft sit eget agentur, Noir Agency, hvor hun fungerer som mellemled mellem danske butikker og tøjmærkerne Volpato, Olivier Philips, Sylvia Heise og Robe, der er fra henholdsvis Italien, Frankrig, Tyskland og Danmark.

- Det bliver for meget med både butik og agentur, så derfor vil jeg koncentrere mig om agenturet. Det er ikke fuldtid, men det er alligevel krævende, siger hun.

Jeg har overvejet at åbne en webshop, men det har jeg ikke haft lyst til, for det er omgangen med kunderne, jeg synes er interessant. Jeg har ikke lyst til at skulle stå og pakke en masse pakker.

Marianne Nørmark, indehaver
Annonce

Skarp konkurrence

Selvom agenturet er den primære årsag til, at Boutique Noir lukker, mener Marianne Nørmark heller ikke, at det er nemt at drive detailhandel i en verden, hvor specialbutikker er i skarp konkurrence med store kæder og webshops.

- Jeg har overvejet at åbne en webshop, men det har jeg ikke haft lyst til, for det er omgangen med kunderne, jeg synes er interessant. Jeg har ikke lyst til at skulle stå og pakke en masse pakker, forklarer Marianne Nørmark.

Hun fortæller, at det har været svært at tage beslutningen om at lukke butikken, og at kunderne, der kommer helt fra eksempelvis Fredericia og Kolding, er triste over, at Boutique Noir nu lukker.

- Jeg har været rigtig glad for at have butikken, og jeg er blevet godt modtaget af kunderne, men bagsiden af det er, at det er hårdt arbejde. Det er ikke kun de timer, man står i butikken, men også regnskab, indkøb og rengøring, siger Marianne Nørmark.

Annonce

Drømmer om kommunikationsstilling

Ved siden af arbejdet med sit agentur skal Marianne Nørmark nu til at lede efter et andet arbejde.

Hun er uddannet journalist og har bl.a. været ansat på Horsens Folkeblad i en årrække. Nu vil hun gerne tilbage til kommunikationsbranchen.

Marianne Nørmark har derfor taget en diplomuddannelse i strategisk kommunikation og nogle kurser i sociale medier for at styrke sine kompetencer, som hun håber kan lede til en kommunikationsstilling i eksempelvis en virksomhed, organisation eller kommune.

Over sommeren er Marianne Nørmark dog stadig at finde i en af byens tøjbutikker, da hun skal være sommerafløser i Klosterfrøknerne i Borgergade.

Ud over Marianne Nørmark har Inge Sandager haft sin daglige gang i butikken, og hun går formentlig på pension, oplyser Marianne Nørmark.

Hvad der nu skal være i lokalerne på Hospitalsgade 3, når Boutique Noirs lejemål ophører 1. juli, vides endnu ikke, men Marianne Nørmark oplyser, at både inventar og kasseapparat står klar, så en ny butik kan rykke ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce