Annonce
Hedensted

Marianne klipper juleglæden frem

Marianne Thannel-Frederiksen står klar med saks og kam i sin salon ?Klip & Tørring? lørdag 17. december, når hun gratis vil klippe dem der ellers ikke har råd til en frisørtid.
TØRRING - Hvad er julens vigtigste budskab?

For Marianne Thannel-Frederiksen indehaver af frisørsalonen Klip &Tørring er det glæde og ikke mindst at glæde andre.

Derfor har hun taget initiativ til at glæde dem, der ikke har midler til at betale for en juleklipning. Det gør den lokale frisør lørdag 17. december.

Normalt lukker hun salonen kl. 12 om lørdagen, men denne lørdag vil Marianne Thannel-Frederiksen blive ved med at klippe helt frem til kl. 15 eller så længe, der er kunder i butikken.

Klipningen vil efter kl. 12 være uden beregning.

- Jeg fik ideen en morgen i bilen på vej til Tørring. I radioen fortalte en kvinde, hvordan hun på et tidspunkt havde modtaget julehjælp og nu selv gav julehjælp til andre, og jeg tænkte, hvis hun kan, så kan jeg også. Vi kan jo alle komme i en situation, hvor man har brug for hjælp til at få råd til at fejre jul, fortæller Marianne Thannel-Frederiksen.

En glæde at forkæle

Som frisør med egen salon i Tørring i 15 år faldt det helt naturligt for Marianne Thannel-Frederiksen at glæde nogen mindre bemidlede med en gratis juleklipning.

Hun ved også, hvor glade folk, der måske aldrig før har været ved en frisør, kan blive for at få en frisure og lidt personlig forkælelse.

- Bare det at få lov til at sidde i stolen, få en kop kakao, en klipning og en fletning kan være en stor oplevelse. Det giver også mig en glæde at give noget. Jeg går ikke i kirke hver søndag eller er specielt kristen, men alligevel synes jeg godt, man kan hjælpe andre, fortæller Marianne Thannel-Frederiksen, der tidligere har doneret en dags omsætning til Knæk Cancer indsamlingen.

Ingen tidsbestilling

Marianne Thannel-Frederiksen regner med, at hun kan klippe mindst seks personer på de tre timer, og hun bliver også gerne ved med at klippe i længere tid, hvis der er kunder til det.

- Man skal ikke bestille tid, men bare møde op, så det bliver en afslappet og uformel stemning, og der vil være hjemmebag og kaffe på kanden. Jeg kan jo ikke tjekke, om folk er berettigede til en gratis klipning, men jeg har tillid til, at det er ærlige mennesker, der kommer, fortæller Marianne Thannel-Frederiksen.

Hun understreger dog, at tilbuddet om gratis juleklip er rettet mod borgere i Tørring og nærmeste omegn.

Salonen Klip & Tørring har adresse på Sønderbrogade 2, Tørring. Hvis andre er blevet inspireret til at gøre en god gerning, er man velkommen til at kontakte Marianne Thannel-Frederiksen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce