Annonce
Østjylland

Maria Lucia er gravid, men spiller musical i Aarhus alligevel

Maria Lucia Rosenberg Heiberg venter barn med sin svenske kæreste Albin Håkan Fredy. Men hun spiller alligevel i "Den skaldede frisør" sammen med Silas Holst. Foto: Kim Haugaard
Hendes kostumer i Bier-musicalen "Den skaldede frisør" skal syes om.
Annonce

AARHUS: Kostumedesigneren bag Susanne Bier-musicalen "Den skaldede frisør" fik travlt forleden. Der var første læseprøve, og så møder alle medvirkende op, og scenografi og kostumer bliver vist frem. Alt var tjekket, bortset fra, at kostumedesigneren var træt. Forklaring: Hun havde været nødt til at lave Maria Lucias tøj om.

Den 35-årige musicalstjerne Maria Lucia Rosenberg Heiberg med opvækst i Risskov har nemlig netop fortalt, at hun er gravid. Faren er hendes kæreste, den svenske Albin Håkan Fredy. Så hun kan ikke længere passe de kostumer, der er lavet.

- Hun gennemfører rollen trods graviditeten, siger den kunstneriske chef i Musikhuset Aarhus, Jeppe Uggerhøj. Han var med til læseprøven, fordi forestillingen bliver lavet i et samarbejde mellem Musikhuset Aarhus og "One and Only Company".

Programmet

Se hele programmet på www.musikhusetaarhus.dk

Premieren i Aarhus er fredag 24. april, og musicalen spiller 24 gange indtil 17. maj, så graviditeten vil være ret synlig, når Maria Lucia træder ind på scenen som Den skaldede frisørs datter Astrid.

Derimod melder Maria Lucia fra til sin rolle i 'She Loves You', som er planlagt til Det Kongelige Teater senere på året.

Hun har lige siden sin debut i Vilhelmsborg Festspil i 2002 i "The Sound of Music" arbejdet inden for musicalgenren, og blev i 2015 hædret med Teaterpokalen som den første af sin slags.

"Den skaldede frisør" har i øvrigt et andet århusiansk indslag. Thomas Helmig har lavet musikken. Første forestilling er i Falconer Salen på Frederiksberg 5. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce