Annonce
Brædstrup

Mangler frivillige, men lille idrætsforening holder skruen i vandet

Tønning-Træden Idrætsforening har godt fat i områdets børn og unge.
Tønning-Træden IF har flere gange manglet frivillige til bestyrelsesarbejdet. Nu er den gal igen, men formanden forventer, at det lykkes at skaffe en hel bestyrelse til august
Annonce

Tønning-Træden: Det lykkedes ikke at få valgt medlemmer til alle bestyrelsesposter, da Tønning-Træden IF forleden holdt sin årlige generalforsamling.

To bestyrelsesmedlemmer havde forladt den fem mand store bestyrelse, og det var derfor et krav at få to nye, hvis foreningen skulle fortsætte.

Det lykkedes imidlertid ikke, og det fik formand Flemming Kaihøj til at skrive på den lokale by-Facebookgruppe, at hvis der ikke kom nye bestyrelsesmedlemmer til, måtte foreningen lukke.

- Mit opråb har hjulpet på den måde, at vi nu har fået en ekstra, som gerne vil stille op til bestyrelsen. Jeg regner derfor med, at vi nok får alle poster besat inden den ekstraordinære generalforsamling til august, så vi kan drive foreningen videre, siger Flemming Kaihøj.

Medlemstallet varierer meget alt efter, hvad der lige lokker.

Annonce

Idrætsforening i god form

Tønning-Træden IF holder primært til på friskolen samt den tilhørende sportsplads, og den lille idrætsforening har ofte et meget varieret udbud af idrætstilbud til områdets børn og familier. I dette år har der således stået børnehavegymnastik, volleyball, floorball, styrketræning, forældre/barn-gymnastik og bordtennis på programmet, og den lille idrætsforening nyder også god opbakning i lokalområdet.

- I efteråret havde vi cirka 45 medlemmer, og året før havde vi nok det dobbelte. Medlemstallet varierer meget alt efter, hvad der lige lokker. Vi tilbyder ofte mange forskellige sportstilbud, fordi vi synes, at hvis nogle har en god idé, skal de også have mulighed for at prøve det af.

- Men vi synes, vi er en forening i god form. Det er bare tit, der er problemer med at få frivillige til bestyrelsen. Det skyldes ofte, at det er de samme folk, som også sidder i skolens bestyrelse og i børnehaven. Så det er de samme folk, man trækker på, siger Flemming Kaihøj.

Annonce

Ny springbane

Den lille idrætsforening har fornylig investeret i en ny airtrack (en slags luftmåtte) til 50.000 kr. til springgymnasterne, og der kan derfor fremover komme ekstra højde og fart på springene i Tønning-Træden IF. Investeringen er også noget, som kommer eleverne på Tønning-Træden Friskole til gode, da skolen har fået lov til at benytte den.

I Tønning-Træden IF oplyser formanden, at der holdes en ny ekstraordinær generalforsamling mandag 17. august, hvor man håber at få den kommende idrætsbestyrelse helt på plads.

- Folk kan bare melde sig, for det er ikke et arbejde, som behøver at tage meget tid. Bare man har lysten til det og brænder for, at foreningen kan køre videre. Arbejdet i bestyrelsen kan holdes på et niveau, hvor man mødes to timer hver tredje måned, hvor man lige diskuterer situationen lidt, siger Flemming Kaihøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce