Annonce
Ikast-Brande

Manglende morgentog bliver en sag for ministeren

Folketingsmedlem Hans Kristian Skibby fra DF mener, at beslutningen om at sløjfe morgentogs-afgange er forkert. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Hans Kristian Skibby (DF) rejser sag om manglende morgentog i Folketinget og har bedt transportministeren om at forklare årsagen til beslutningen.
Annonce

Brande: De morgenafgange, som i forbindelse med Arrivas overtagelse af togdriften på strækningen mellem Vejle og Struer 13. december, forsvinder fra køreplanen, bliver nu en sag for transportminister Benny Engelbrecht.

På baggrund af avisens omtale af sagen har Dansk Folkepartis erhvervs- og transportordfører, Hans Kristian Skibby bedt ministeren om, som det hedder, "at sikre tilvejebringelse af den bagvedliggende dokumentation, der ligger til grund for den, efter Dansk Folkepartis vurdering, forkerte beslutning om at sløjfe den daglige morgenafgang fra Brande mod Herning kl. 7.13, som er konsekvensen, når Arriva 13. december overtager togdriften mellem Vejle og Struer."

"Ændringen i køreplanen betyder således, at toget mod Herning fra d. 14. december først afgår fra Brande kl. 7.42 og derfor først er i Herning få minutter i kl. 8, hvilket er alt for sent til at eksempelvis de mange mennesker, der benytter toget for at komme frem til deres uddannelse og beskæftigelse i nabokommunen", skriver Hans Kristian Skibby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce