Annonce
Brædstrup

Mange er klar til at prøve lykken: Flere vil åbne ny bagerbutik efter konkurs

Mange er klar til at drive bagerbutikken på Bredgade 30 videre, og ejeren forventer, at der falder en ny lejeaftale på plads i begyndelsen af det nye år. Foto: Henrik Sandvad

Ejeren af lokalerne til Brædstrup Brødhus, som gik konkurs i begyndelsen af december, forventer, at der snart er en aftale på plads med en ny bager.

Brædstrup: Folk i Brædstrup og omegn kan snart igen handle brød og kager i bagerbutikken på Bredgade 30 i Brædstrup. Det forventer ejeren af bygningen, advokat Erik Støjborg i Karup, som siden konkursen af Brædstrup Brødhus har haft mange interesserede bejlere til lokalerne.

- Jeg har haft henvendelser fra flere forskellige, så jeg håber og regner med, at der kommer en bager meget hurtigt igen. Men en ting er, hvad jeg kan blive enige med folk om. Det gamle selskab har et møde i skifteretten 27. december, hvor der bliver sat en kurator på. Han skal ind over og godkende de aftaler, der er, på grund af de ting, som tilhører selskabet, der er gået konkurs, siger Erik Støjborg.

Ejeren forventer imidlertid, at hele juraen hurtigt vil falde på plads, og at der derfor ikke går lang tid, inden der åbner en bager igen.

- Hvis alt flasker sig, kan vi have en aftale på plads i begyndelsen af det nye år. Dermed kan jeg ikke sige endnu, hvornår en ny bager vil åbne, siger Erik Støjborg.

Annonce

Min fornemmelse er, at de, som har vist interesse for butikken, allesammen er nogle, som kan og vil noget med stedet. Det er ikke bare tidsfordriv for dem.

Erik Støjborg, ejer af Bredgade 30

Naturligt med ny bager

Brædstrup Brødhus, som tidligere var kendt som Brædstrup Bager & Konditor, gik konkurs i begyndelsen af december. Butikken har siden 2014 været drevet af bagermester Erik Nielsen, som ud over salg til private også satsede på salg til erhvervskunder.

Konkursen betød således, at Super Brugsen i Brædstrup i en fart måtte ud og finde en midlertidig leverandør af brød og kager. Valget faldt på Harlev Bageri, som brugsen stadig benytter.

For ejerne af Bredgade 30 har det hele tiden været tanken, at lokalerne skal udlejes til en bagermester igen.

- Jeg står med nogle lokaler, jeg alligevel ikke selv kan benytte, så det er naturligt, at der skal være bager igen. Min fornemmelse er, at de, som har vist interesse for butikken, alle sammen er nogle, som kan og vil noget med stedet. Det er ikke bare tidsfordriv for dem, siger Erik Støjborg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Annonce