Annonce
forside

Mandariner skal læsses om, inden lastbil skal fjernes

Lastbilen ligger i nødsporet i det sydgående spor. Ulykken skete i det nordgående spor, hvorefter lastbilen bragede gennem autoværnet og landede i det sydgående spor. Foto: Michael Svenningsen

Vejdirektoratet går i gang med at tømme den forulykkede lastbil på E45 for mandariner. Derefter skal bilen fjernes i aften.

Hedensted: Den lastbil, der forulykkede på E45 tirsdag morgen, ligger stadigvæk i nødsporet på motorvejen nord for Hedensted.

Ifølge vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi skyldes det, at lastbilen skal tømmes. Vejdirektoratet, Falck og politiet forsøgte i nat at fjerne lastbilen, men det lykkedes ikke.

Vejdirektoratet oplyser til Folkebladet, at man onsdag formiddag går i gang med at tømme lastbilen for de 23 tons mandariner. Efter planen går man efter kl. 22 i gang med at fjerne selve lastbilen. Motorvejen vil i den forbindelse blive lukket et kvarters tid.

Den væltede lastbil skabte tirsdag morgen lange køer på E45 og hovedvejene omkring Horsens og Hedensted.

Lastbilen forulykkede kl. 4.30, da den udenlandske chauffør mistede herredømmet over lastbilen.

- Vi ved stadigvæk ikke noget om årsagen. Der var et vidne, der kørte bag lastbilen, der så, at den pludselig kom i slinger, men mere ved vi ikke, siger Poul Steffensen.

Autoværnet, der blev beskadiget ved uheldet, skal også genetableres, men der er ikke noget om, hvornår det sker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce