Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: 11 nye smittede, og mere testkapacitet på vej

Snart kan borgere i Horsens også blive lyntestet i Apotekergården ved Bytorv Horsens. Arkivfoto: Morten Pape
Mandag er der konstateret 11 nye smittede med coronavirus i Horsens Kommune, og incidenstallet er steget til 127,8.

Horsens: Mandag er der konstateret 11 nye smittetilfælde med coronavirus i Horsens Kommune. Det er det laveste antal smittede i flere dage, efter der blev konstateret i alt 43 nye smittede henover weekenden.

Incidenstallet, der viser antallet af smittetilfælde per 100.000 indbyggere i kommunen, er steget fra 121 søndag til 127,8 mandag.

Søndag kunne borgmesteren fortælle, at der er et nyt kviktest-center på vej ved Bytorv Horsens.

Annonce

Nu kan centerdirektør Anette Vestergaard løfte sløret for, at testcenteret, som drives af Falck, åbneri det gamle bryghus i Apotekergården. Der er indgang fra Søndergade gennem smøgen mellem apoteket og tøjbutikken Kings & Queens.

Ikke inde i centret

Man kan ikke komme ind til teststedet via Bytorv Horsens, understreger centerdirektøren. Eventuelt kø ved teststedet vil blive afviklet udendørs og altså ikke inde i centeret, tilføjer hun.

Ifølge Anette Vestergaard håber Falck, at teststedet kan åbne allerede onsdag, men det vil vise sig tirsdag, om det er et realistisk mål, siger hun.

Borgmester Peter Sørensen (S) fortæller desuden, at der arbejdes på højtryk på at få mere PCR-testkapacitet til Horsens.

- Vi arbejder stadig på at få mere PCR-test til Horsens Kommune, men vi har ikke fået en endelig afklaring på det endnu. Jeg har en forventning om, at vi kan få svar på det inden for et par dage, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Horsens

Elever plantede 2000 træer til Horsens' nye bypark

Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Sport

HH-spiller skifter til Sønderjyske

Annonce