Annonce
Erhverv

Malermesteren glæder sig til et liv med ret til ferie

Lars Tørslev-Thomassen i firmabilen, som snart får nyt navn på siden, nemlig Ide Maleren. Foto: Søren E. Alwan
Lars Tørslev-Thomassen har solgt sin virksomhed, Randlev Maleren, til Ide Rengøring ApS i Boulstrup. Nu ser han frem til at være ansat i sit eget gamle firma.
Annonce

Boulstrup: Det bliver underligt pludselig at skulle være ansat efter 14 år som selvstændig. Men kors, hvor jeg glæder til at kunne holde sommerferie og til at slippe for regnskaberne.

Det er en meget glad Lars Tørslev-Thomassen, som pr. 1. juni har solgt sin virksomhed, Randlev Maleren, til Ide Rengøring ApS i nabobyen Boulstrup. For forude venter en tilværelse som ansat.

Med i handelen har Ide Rengøring ApS nemlig fået både den tidligere ejer og en ansat maler. De to skal fremover udføre al malerarbejdet for Ide Maleren, som Ide Rengørings malerafdeling kommer til at hedde.

Kontakten mellem de to virksomheder opstod for et års tid siden, da Lars Tørslev-Thomassen forlængst havde solgt sin ejendom og lageret i Over Randlev og nu lejede sig ind hos Ide Ren, som havde ledige lokaler på Rønhøjvej 3 i Odder. Efter dialog med Joachim Friis og Søren Fanøe blev de tre enige om, at Ide Rengøring lige så godt kunne overtage malerfirmaet.

To selskaber i det gamle mejeri

Ud over enkelte lejere, rummer det gamle mejeri i Boulstrup to virksomheder med næsten samme ejerkreds og administration:

Ide Ren Aps er et grossistfirma, som udvikler og producerer rengøringsartikler på egen fabrik samt er lagerførende af et bredt sortiment i rengøringsartikler, støvsugere, rengøringsvogne- og maskiner, plast og papir til professionel rengøring.

Selskabet ejes et hundrede procent af Joachim Friis, som er anden generation i virksomheden. Den årlige omsætning er godt fire millioner kroner, og der er tre ansatte. Virksomheden har i forbindelse med corona-krisen haft forrygende travlt med at levere håndsprit til Odders store varehuse og til Odder Kommune.

Ide Rengøring Aps blev stiftet af Joachim Friis i 2008 som en udløber af Ide Ren. Joachim Friis ejer i dag 75 procent af virksomheden, administrerende direktør Søren Fanøe de resterende 25 procent.

Ide Rengøring tilbyder professionel rengøring i Odder, Horsens, Skanderborg, Aarhus & omegn. Af de ca. 200 adresser, som selskabet holder rent, er ca. 80 procent af dem erhvervslokaler. Resten er rengøring i private hjem.

Der er 80 deltidsansatte personer på lønningslisten, hvilket svarer til 25 fuldtidsansatte.

Selskabet har været i vækst siden starten i 2008 og modtog sidste års Børsens Gazellepris. Den årlige omsætning var samme år på 10 millioner kroner.

Annonce

Naturlig udvidelse

At rengøringsfirmaet nu også slår sig på maleropgaver er ifølge direktør Søren Fanøe ikke en tilfældighed. Faktisk mener både han og Joachim Friis, at maleropgaver ligger i naturlig forlængelse af de mange rengøringsopgaver, firmaet i forvejen varetager.

- Ide Regøring klarer allerede i dag mange opgaver med rengøring af fraflyttede lejligheder. Nu kan ejeren tilkøbe nymaling af lejligheden hos den samme leverandør. Det samme gælder i øvrigt alt det nybyggeri, hvor vi også er ude med mobben, før husene bliver sat til salg, fortæller direktøren, der glæder sig til samarbejdet med Lars Tørslev-Thomassen.

- Han kan sikkert lære os en masse om, hvordan man gør et lokale klar til malerruller, siger han.

I første omgang forbliver Lars Tørslev-Thomassens base Rønhøjvej, men på sigt er det meningen, at han, malerkollegaen og firmabilen rykker til det gamle mejeri i Boulstrup, hvor resten af "Ide Imperiet" holder til med sine 12 firmabiler.

- Det glæder jeg mig også til. Tænk, at jeg efter 14 år får en masse kolleger, og en administration, som jeg kan sparre med, siger han.

Søren Fanøe med et par af de mange mopper, som de ansatte bruger, når de gør rent på ca. 200 forskellige lokaliteter i Østjylland. Foto: Søren E. Alwan
Joachim Friis foran det emballage, som bruges til håndsprit. Foto: Søren E. Alwan
Joachim Friis og Søren Fanøe ved en af de 12 biler, som man ofte møder i og omkring Odder. Foto: Søren E. Alwan
Joachim Friis (forrest) og Søren Fanøe ved en af de 12 biler, som man ofte møder i og omkring Odder. Foto: Søren E. Alwan
Joachim Friis (tv.) og Søren Fanøe pakker en bil, før en medarbejder skal ud og gøre rent et eller andet sted i Østjylland. Foto: Søren E. Alwan
Lars Tørslev-Thomassen i firmabilen, som snart får nyt navn på siden, nemlig Ide Maleren. Foto: Søren E. Alwan
I forbindelse med coronakrisen fik Ide Ren ekstra travlt med at levere håndsprit til primært varehuse og rådhuset i Odder. På billedet ses til venstre Søren Fanøe og Joachim Friis. Foto: Søren E. Alwan
Søren Fanøe med et par af de mange mopper, som de ansatte bruger, når de rent på ca. 200 forskellige lokaliteter i Østjylland. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Sølvtøj stjålet fra dødsbo

Debat

Hvor blev lyrikken af?

Annonce