Annonce
Hedensted

Makkerpar flytter Streetfood til ny adresse: Bliver nu mere end en sommerforretning

Inger Kjærgaard Jespersen og Bo Bonde er begge selvstændige. Nu har de "Streetfood & Cookroom" sammen og hygger sig med at renovere og klargøre det nye lejemål på Juelsgade. Foto: Emil Fibiger
Pop up-madsted slår rod i byen og får to ben at stå på. Der vil ske ting og sager uden for turistsæsonen, siger nyslået makkerpar.

Juelsminde: På Juelsgade i Juelsminde er to sammenlagte butikslokaler ved at undergå det, som Bo Bonde kalder en streetfood-renovering.

- Stilen skal være rustik, siger han.

Den erfarne restauratør og forretningsmand har de seneste to somre haft madsted med livemusik ud mod parkeringspladsen ved Rema 1000.

Annonce

Til juni vender han tilbage med det velkendte koncept, men denne gang bliver det i større lokaler på Juelsgade og med køkken inden døre i stedet for i telt.

- Det bliver mere permanent nu. Vi har lavet en længere lejeaftale, så vi også er der i andre ferier og i forbindelse med events og ved lejligheder, hvor vi kan se, det kan være interessant, siger Bo Bonde.


Det skal stadig være i den rustikke stil og lugte af streetfood. Det er det, der har været det sjove. Det er skægt at komme ind i et skævt lokale, hvor der er lidt uhøjtideligt.

Bo Bonde


De to forgangne somre har han været hjulpet af den naturlige kundestrøm til Rema 1000 og parkeringsmulighederne, men den nye beliggenhed på Juelsgade er heller ikke til at kimse af, mener han.

- Alle går forbi Juelsgade og vil kunne se forretningen. Jeg synes, det bliver federe deromme. Også fordi vi er flere forretninger sammen om at skabe en oplevelsesgade, siger Bo Bonde med henvisning til, at der også denne sommer laves opholdsareal på en del af Juelsgade.

Vil byde på madevents

Bo Bonde har udvidet navnet fra ”Streetfood” til ”Streetfood & Cookroom”.

Uden for turistsæsonen skal stedet nemlig også bruges til forskellige madevents og arrangementer.

Den del kommer kompagnonen Inger Kjærgaard Jespersen til at stå for, mens Bo Bonde tager sig mere af PR.


Jeg elsker mad, og jeg elsker at være vært og invitere folk i køkkenet for at lave noget god mad og have det sjovt sammen.

Inger Kjærgaard Jespersen


Inger Kjærgaard Jespersen er uddannet kok og har som selvstændig stået for undervisning, teambuilding og mange andre aktiviteter med mad som omdrejningspunkt.

- Jeg synes, det bedste, der findes i verden, er at mødes i køkkenet og lave ting der. Man kan skabe fantastiske relationer til hinanden. Der sker noget med os, når vi arbejder med mad, siger Inger Kjærgaard Jespersen.

Annonce

Fra østers til asparges

Hun forestiller sig, der kan laves mange forskellige arrangementer i lokalerne, hvor der også indrettes flere køkkenarbejdspladser.

Der kan tages afsæt i en enkelt råvare. Tingene behøver ikke at være komplicerede.

- Det kan være en østers-champagne-bar i november, hvor man lærer at åbne østers. Det kan også være, vi skal fejre aspargessæsonen, så man kan lære at skrælle asparges. Det bliver ikke en restaurant eller en cateringvirksomhed, men forskellige events i det omfang, der er efterspørgsel og lyst til det, siger Inger Kjærgaard Jespersen.

Hun har haft sommerhus i Barrit i en del år og har nu base i landsbyen efter mange år i København. Hun og Bo Bonde er kommet i kontakt med hinanden gennem fælles venner.

Annonce

Udlejer er glad

Udlejer Alex Mandrup Paulsen, der har EDC Ejendoms Centret A/S, er glad for at få nyt liv i lejemålene.

- Vi har haft ejendommen i mange år og har egentlig en tegning over, hvordan det hele kan laves om til boliger. Men vi vil gerne have, at der sker noget i Juelsminde, og vi vil strække os langt for det. Streetfood har alle byer efterhånden. Det er et godt koncept, og hvis vi kan få det mere permanent i Juelsminde, så er det super godt, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce