Annonce
Horsens

Mads Langer optager ny musikvideo på Lindø

Mads Langer har inviteret fans fra hele landet ind til at være med i den nye musikvideo. Foto: Birgitte Carol Heiberg
I denne uge flød uvante rytmer ud over havnearbejdere og industrihaller på Lindø port of Odense, da den danske popsanger Mads Langer gæstede havnen for at optage musikvideoen til sit nye sommernummer.
Annonce

- Vi gør det igen. Optagelse. Værsgo.

Musikken brager ud af højtalerne og giver genlyd mellem industrihaller og kraner, mens danserne hopper rundt til rytmerne i den bagende sol.

Det uvante postyr får ansatte på Lindø port of Odense til at stoppe op og kigge nysgerrigt og  hive mobilen op af lommen for at forevige dagens besøg.

- Det er jo ikke et samarbejde, der lige lå i kortene, men jeg synes personligt, det er et både fedt og anderledes samarbejde. Det er en fed setting til en musikvideo – hvilket giver en god billedside til min nye single, siger Mads Langer. Foto: Birgitte Carol Heiberg

I denne uge lagde Lindø port of Odense kulisse til noget ganske anderledes end ellers. Den danske popsanger Mads Langer skulle optage musikvideoen til sine nye sommersingle "Life in stereo" på havneområdet. Det betød, at der mellem store lastvogne og gaffeltrucks kørte et filmhold rundt med kameraer, musikanlæg og dansepiger.

- Jeg ledte efter en location, som på en eller anden måde var international i sit udseende. Og så fik jeg et tip om den her havn. Jeg kom forbi og så den og blev total overvældet over, hvor mange fede locations der er. Der er så mange hjørner og kroge, hvor man kan lave nogle superflotte billeder. Det er en sang, som er ude i hele verden og skal promoveres i hele verden, derfor er det også fedt at have en video, der har et internationalt look samtidig med den er kernedansk, fortæller Mads Langer.

Mads Langers sommersingle "Life en stereo", der er blevet til under corona-krisen, blev udgivet den 19. juni. Foto: Birgitte Carol Heiberg


Jeg synes havnen og det industrielle passer godt ind i musik-videoen. Jeg er gået efter at lave en video, som viser stor diversitet - også med de mennesker, der er med. Der er både hvide og mørke, gamle og unge, danskere og tyskere. Jeg synes det er vigtigt - især i denne tid, at sætte en streg under, at det er vigtigt, vi blander os med hinanden, og viser at vi vil hinanden på kryds og tværs af race og køn. Den her video er en invitation til en fest i mangfoldighedens navn.

Mads Langer, sanger


Der bliver sendt bud efter et par gule refleksbukser til danseren, der iført sikkerhedssko og hjelm, er ved at øve sin dans i en af Blue Waters haller. Imens tager Mads Langer sig tid til at skrive en autograf til direktørens sekretær.

- Jeg synes havnen og det industrielle passer godt ind i musik-videoen. Jeg er gået efter at lave en video, som viser stor diversitet - også med de mennesker, der er med. Der er både hvide og mørke, gamle og unge, danskere og tyskere. Jeg synes det er vigtigt - især i denne tid, at sætte en streg under, at det er vigtigt, vi blander os med hinanden og viser at vi vil hinanden på kryds og tværs af race og køn. Den her video er en invitation til en fest i mangfoldighedens navn, siger han.

Annonce

Havnen går viralt

Det er et noget utraditionelt samarbejde Lindø port of Odense har indgået med den danske musiker om hans nye musikvideo, der udkommer i starten af juli. Et samarbejde administrerende direktør for Lindø port of Odense, Carsten Aa, dog er meget begejstret for.

Musikvideoen bliver optaget på forskellige locations på Lindø port of Odense, der er en af Danmarks største havne. Foto: Birgitte Carol Heiberg

- Det er jo to verdener, der normalt ikke er i kontakt med hinanden - musikverdenen og havneindustrien. Men vi synes, samarbejdet var en spændende tanke, og det synes Mads heldigvis også. Og efter nogle gode drøftelser, synes vi godt, vi kunne se hinanden i et samarbejde om den her musikvideo. Mads’ ønske om at filme et anderledes sted og vores ønske om - lidt moderne - at gå viralt på en anden måde, spiller rigtig godt sammen, siger Carsten Aa.

Samarbejdet betyder, at den fynske havn sponsorerer musikvideoen til Mads Langers nye nummer, mod at den til gengæld skydes på forskellige locations på Lindø.

Lindø port of Odense har bidraget til nogle af omkostningerne til musikvideoen, og desuden stillet en del ressourcer til rådighed under optagelserne. Foto: Birgitte Carol Heiberg

- Vi synes, det er en unik mulighed for måske at komme meget stort ud, hvis sangen virkelig fænger. Og så synes vi bare, det er ret fedt og anderledes at være med til. Det er spændende, hvordan vi kan komme ud på den her måde, det har vi ikke prøvet før. Så det er også lidt en prøveballon, lyder det fra direktøren.

Og det må i den grad siges at være et par anderledes dage for havnemedarbejderne på Lindø. Flere af medarbejderne optræder endda i musikvideoen, og de giver den gas. For selv den bistreste havnearbejder kan ikke lade være med at tromme i takt med fingrene til sommerrytmerne.

I baggrunden ses 19-årige Frederik Storm, der er lærling på Lindø. Han skal svejse, så gnisterne står omkring ham i musikvideoen. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Filmholdet ræser rundt på havnen i en orange golfvogn mellem gaffeltrucks og tonstunge lastvogne. Foto: Birgitte Carol Heiberg
- Ligeså fremmed det er for Mads at komme sådan et sted her, ligeså fremmed for os er det at have et filmhold til at optage en musikvideo her,  siger administrerende direktør ved Lindø port of Odense, Carsten Aa. Foto: Birgitte Carol Heiberg
- Det har været skønt at optage her. Folk er meget søde og hjælpsomme. De har virkelig ja-hatten på. Så det er forhåbentlig et samarbejde, der kan fortsætte langt, siger Mads Langer. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce