Annonce
Erhverv

Madmødet 2020 bliver til Madmødet 2021

Det bliver ikke i år, at fødevare-eventen Madmødet kan finde sted. Det bliver først i maj 2021. Foto: Business Region Midtvest
Stor midt- og vestjysk fødevare-begivenhed bliver udskudt et år. Madmødet må vente til 2021.

Regionen: Business Region MidtVest har besluttet at flytte debuten for områdets store fødevare-begivenhed Madmødet til maj 2021.

Alt var ellers gjort klar til at samle de syv kommuners madaktører og borgere til tre dages hyldest til de lokale råvarer og fødevareproducenter i dagene 14. til 16. maj i år. Men hos Business Region MidtVest er vurderingen, at selvom de danske myndigheder begynder at åbne op, så kan man ikke opnå den ønskede effekt af Madmødet, hvis det skal afholdes allerede i maj 2020.

- Vores mål med Madmødet er at skabe værdi og på sigt øget forretning på fødevareområdet her i Midt- og Vestjylland. Det handler ikke blot om, at vi ville afholde en folkefest med smagsprøver og tivoli. Hvis det var målet, kunne vi godt have holdt nogle hyggelige dage i maj 2020, men der ligger et større formål bag Madmødet, så derfor har vi valgt at flytte den store fejring til maj 2021, så vi kan få forløst det potentiale, der er i projektet, forklarer Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern, der netop har givet formandsposten i Business Region MidtVest videre til Peder Chr. Kirkegaard, borgmester i Skive.

Annonce

Madmødet

Business Region MidtVest er et samarbejde mellem de syv kommuner Ikast-Brande, Herning, Skive, Holstebro, Struer, Lemvig og Ringkøbing-Skjern.

Visionen er, at kommunerne gennem fælles handlinger og aktiviteter vil opnå større gennemslagskraft i arbejdet for vækst, beskæftigelse og bosætning.

Madmødet 2021 vil foregå på en række forskellige lokationer i de syv kommuner. Både i byerne, på landet, i stalden, på marken, i naturen, på havnene og skibene.

Mange aktiviteter

De mange aktiviteter, der allerede var præsenteret, håber leder af Business Region MidtVest Susanne Nors, kan flyttes med til 2021. Det er blandt andet Madcaminoen, hvor man kan vandre på en fødevarerute i Vestjylland og Walk, Talk and Eat, hvor man kan vandre langs Vestkysten og smage på lokale fødevarer, mens man debatterer fødevarepolitik med lokale politikere.

Desuden kan nævnes Spis ved bondens bord, hvor op mod 100 landmænd vil invitere hjem i stuehuset til middag og en snak om, hvordan de hver især producerer fødevarer. Og så var planen at en lang række kulturinstitutioner ville åbne dørene til fællesspisninger.

Er man interesseret i at være deltager i Madmødet 2021, kan man finde yderligere information på hjemmesiden Madmødet.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce