Annonce
Kultur

Madglad mægler-elev går på tv med svoger og svigerfar

Er det her landets bedste madfamilie? Det vil vise sig, når DR-programmet "Maddysten" kører over skærmen i de kommende uger. Kasper Lundsgaard (t.v.) deltager sammen med sin svigerfar Mike og sin svoger Chris. PR-foto: Carsten Mol, DR
Svigerfamilien tændte for alvor 25-årige Kasper Lundsgaards kulinariske ambitioner. Nu tester de kokken-kapaciteterne i DR's "Maddysten".

Horsens: Som ejendomsmægler-elev er 25-årige Kasper Lundsgaard fra Horsens vant til at have mange bolde i luften, når han sælger huse. Men kan han også håndtere at have mange ingredienser i luften og i hænderne, når han optræder på tv?

Dét får den madglade mægler in spe snart svar på.

Sammen med sin svigerfar og svoger optræder han i den kommende sæson af DR-programmet "Maddysten", hvor otte familier fra hele landet skal kæmpe om at blive Danmarks bedste "madfamilie", fortæller Kasper Lundsgaard.

Annonce

Krofatter og Masterchef-deltager i familien

Han har tidligere arbejdet som projektleder for den socialøkonomiske Café Himmelblå i Horsens, og han kender ad den vej en del til restaurationsbranchen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Det var dog først efter mødet med sin hustru og hendes familie, at den 25-åriges madglæde for alvor blev tændt.

- Min svigerfar, Mike, er tidligere krofatter, og har selv stået i køkkenet, og min svoger, Chris, har været med i Masterchef. De har stor passion for at lave mad, og den smitter - det binder os sammen i familien, forklarer Kasper Lundsgaard, som er ejendomsmægler-elev hos Home i Juelsminde, forud for premieren på "Maddysten".

Lidt spænding på

Første program vises 4. marts, og konceptet er, at deltagerne laver mad og undervejs udsættes for forskellige udfordringer i løbet af de otte uger, showet kører over skærmen.

- Der er da lidt spænding på. Vi har ikke set nogen af programmerne på forhånd, så nu må vi se, om jeg kan vise mig ude i byen bagefter, siger Kasper Lundsgaard med et grin.

Han skal se første afsnit af serien sammen med sin familie. Formentlig med god mad som tv-snack.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Annonce