Annonce
Horsens

Madboden Rud har fået ny ejer og nyt navn - kun skiltet mangler

Rud på Søndergade har fået ny ejer og har skiftet navn til To Go - nyt skilt til madboden er på vej. Foto: Line Kyed

Ny gågade og flere potentielle kunder, når det nye Via-byggeri er klar, har fået erhvervsdrivende Jimmi Prang til at overtage madboden Rud på Søndergade og døbt den To Go. Nu mangler blot skiltet, der slår overtagelsen endelig fast.

Horsens: Det er endnu ikke til at se det, hvis man ikke allerede ved det. Rud på Søndergade har fået ny ejer og har skiftet navn til To Go.

Skiltet, der skal signalere, at der er nyt på færde i gågade-butikken er endnu ikke kommet op, men der er søgt om godkendelse til et nyt skilt hos Horsens Kommune.

Det fortæller stedets nye ejer Jimmi Prang, der desuden er indehaver af Vaffel Caféen i Graven, Horsens Legeland på Fuglevangsvej og Horsens Eventcenter på Venusvej samt ejer af firmaet JP Mobilfood.

Annonce

Flere kunder og nyt hus

I To Go er det muligt at få stillet sulten med blandt andet sandwich, kebabruller og franske hotdogs, churros og kaffe, og Jimmi Prang fortæller, at han ser et potentiale i madboden, der ligger centralt placeret på Søndergade.

- Den nye, kommende gågade kan kun blive et plus for stedet. Og så burde der også være flere potentielle kunder i vente, når VIA-byggeriet står klar i sommeren 2021, vurderer Jimmi Prang.

Han er, som også den tidligere lejer af stedet, blevet tilbudt en kontrakt frem til 2023 med Horsens Kommune. Han giver i den forbindelse ikke udtryk for bekymring i forhold til fremtiden, hvor en ny madpavillon står til at erstatte den nuværende på stedet.

- Jeg ser, hvad der sker til den tid her på Søndergade og håber på en løsning med et nyt madhus, lyder det fra Jimmi Prang.

Jimmi Prang har overtaget Rud efter Jesper Lago Nørgaard, der har drevet madboden siden 2005, hvor han overtog foretagendet fra Rud Albæk, der startede på stedet i 1995.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce