Annonce
Skanderborg

Mad på Smukfest: Pandekager deluxe med sprøde smil

Delikate pandekager og middelmådigt fyld er konklusionen på pandekager fra Gopa. Foto: Jacob Vestervig

Boden Gopa laver virkelig lækre pandekager, fyldet kan der arbejdes lidt med.

SMUKFEST: Pandekager lavet fra bunden, ingen pulverdej. Det er løftet i pandekagevognen Gopa, og ikke bare holdes løftet, man får også frisklavede, velsmagende pandekager med en perfekt konsistens - sprøde i kanterne og bløde i midten.

Og så får man festivalens foreløbig bedste betjening med en stor imødekommenhed og dejlige smil, så man ikke kan føle sig andet end velkommen.

Udvalget er enten dessert-pandekager eller madpandekager, og vi valgte at teste sidstnævnte, to af slagsen. Den ene lavet som en toast med skinke og ost, den anden med kylling og karry. Vi tilvalgte chili, og det gav en tilpas krydret smag, mens både karrydressing i den ene og oregano i den anden også gav ganske gode smage.

Og nu kommer det: Men...

Både skinke og kylling var af den sammenpressede slags. Det smagte ikke dårligt, men gav bare et lidt forkert signal til en bod med Sølvmærket i økologi og med så delikate pandekager. Måske er det for at kunne holde prisen på henholdsvis 60 og 65 kroner, men sikke en skam alligevel. Jeg vil klart anbefale at skifte ud med noget frisk kylling og noget bedre skinke, og så hæve priserne lidt.

Når det er sagt, er et besøg i de to vogne på festivalen absolut anbefalelsesværdigt, og prisen helt i orden. Faktisk er pandekagerne tæt på en lækkerbisken, men mangler bare lige det sidste.

Sted: GOPA, Ved de omvendte træer og i Kysselunden

Priser: 30-65 kr.

Vurdering: Delikate pandekager og udmærket fyld, der bestemt kan opgraderes

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce