Annonce
Hedensted

Danmarks mest specielle boliger til salg: Mølle fra Stouby blandt de fem mest specielle

Stouby Mølle er gennemrenoveret. De gamle bjælker, tandhjul og møllestenen er bevaret og er en fremtrædende del af interiøret. Foto: Liebhaverboliger Danmark
Boligsiden Boliga har fundet de fem mest specielle boliger blandt de 66.600, der i øjeblikket er til salg på siden. En af de er den gamle mølle i Stouby.

Stouby: Ikke alle bor i et firkantet parcelhus eller lejlighed.

Således kan man i øjeblikket både købe et vandtårn, en togstation, en mølle og et 400 kvm stort fyrskib ved Refshaleøen. Boligsiden Boliga.dk har fundet fem af de mere specielle boliger, der lige nu er udbudt til salg på siden. Blandt dem er den gamle mølle på Stouby Møllevej 12a.

Stouby Mølle er fra 1864 og er blevet lavet om til en bolig på 189 kvm i tre etager med mulighed for fire. Den store stue består af skæve vinkler og fritstående bjælker - også den gamle møllesten er der blevet plads til. Møllen kan blive din for 2,3 millioner kr. Det oplyser Boliga.dk i en pressemeddelelse. På siden fremgår det også, at boligen har været til salg i i alt to år.

Fyrskib - Refshalevej 169Z, København

Er verdens ældste fyrskib fra 1877, der er blevet forvandlet til en 400 kvm stor bolig. Arealet spreder sig over tre etager, og fra terrasserne på dækket er der udsigt udover det københavnske havneløb. Husbåden er udbudt til lige over seks millioner kr.

Pakhus - Stengade 75B, Helsingør

Siden 1750 har pakhuset stået på hjørnet af Stengade i Helsingør. Engang var det et sted, hvor en engelske købmand opbevarede sine varer. I dag er den øverste etage en over 200 kvm stor ejerlejlighed med et fungerende hejseværk i stuen, der minder beboerne om bygningens oprindelige funktion. Boligen er udbudt til lige knap 4,9 millioner kr.

Vandtårn - Vossvej 25A, Hasseris

Der er heller ikke mange lige kanter og hjørner i boligen, der består af ikke bare ét, men to ombyggede vandtårne. Villa Vandtårn har et boligareal på over 300 kvm og en tagterrasse med en uforstyrret udsigt over byen. Boligen er til salg for 12,5 millioner kr.

Togstation - Jernbanevej 4, Nørre Aaby

Der er både plads til bolig og erhverv i den gamle togstation i Nørre Aaby, der lige nu står tom og venter på det næste led i rejsen. Bygningen er fra starten af 1900-tallet og mange af de originale deltaljer som billetlugen er bevaret. Den historiske bygning er til salg for 1,2 milioner kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce