Annonce
Odder

Møde for medskabere i Vitapark

Erhverv, kultur og sundhed under samme tag er stadig strategien for Vitapark, men hvordan det skal organiseres fremover, er Vitapark Lokaludvalget gået i tænkeboks om. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Strategien er den samme, men hvordan Vitapark fremover skal organiseres er endnu uvist.

Odder: I den kommende tid følger en politisk dialog i Odder Kommune om VitaPark, herunder også om hvordan vi gør brug af det store arbejde, som mange frivillige har lagt i Rumrejsen og Medskaberrådet i VitaPark. VitaPark inviterer derfor til et fællesmøde for alle medskabere og medlemmer af Medskaberrådet.

Lone Jakobi, formand for VitaParks Lokaludvalg, og Jette Lorenzen, direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse, vil på mødet drøfte medskabernes arbejde. Mødet er også en mulighed for igen at samle alle medskabere og få afklaring på de spørgsmål, der måtte være omkring Rumrejsen og VitaPark.

Byrådet var i sidste uge på rundvisning i Vitapark i forbindelse med et temamøde om stedets udvikling.

- Der er fortsat opbakning til strategien fra 2012 om, at huset skal indeholde kultur, erhverv og sundhed, siger Vitapark Lokaludvalgs formand Lone Jakobi.

Men præcis hvordan organiseringen af huset skal skrues sammen efter stedet hidtidige leder Stine Jylov rejste i juli måned er politikerne endnu ikke afklarede omkring.

- Vi løber ikke stærkt med at finde en løsning på organiseringen. Vi har lige brug for at tænke os om, siger Lone Jakobi.

Input til "tænke-sig-om" fasen håber de at få, når de mødes med de tilbageværende medskabere på torsdag 19. september kl. 17.00-19.00 i Kulturkøkkenet, VitaPark.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce