Annonce
Horsens

Mød lytteklubben Pladepusherne

Horsens: Vil du gerne dele din passion for musik med andre? Så mød op i Lytteklubben Pladepusherne, hvor man på skift præsenterer et nummer for hinanden. Alt musik er velkommen, det kan være et nummer du lige har opdaget, musik du er vokset op med, noget du selv har skrevet, eller musik du synes fortjener mere opmærksomhed.

Efter præsentationen spilles nummeret, og det drøftes i plenum. På denne måde øges deltagernes horisont inden for musikkens verden, og man inspirerer hinanden til at høre noget nyt, lyder det i en pressemeddelelse fra biblioteket.

Arrangementet finder sted lørdag den 27. april fra kl. 13 til 14.30 på Horsens Bibliotek. Det er gratis, men vær opmærksom på, at du skal tilmelde dig på boernogmusik@horsens.dk.

Bemærk, at du ved din tilmelding skal oplyse, hvilke to til tre numre, du medbringer - gerne vinyl eller kassettebånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Annonce