Annonce
Erhverv

Møbelforretning fandt nyt hjem i erhvervspark

Det ligner en hyggelig dagligstue, men der er faktisk tale om Susanne Brandis showroom i Brædstrup Erhvervspark. Foto: Peter Hald
Susanne Brandi flyttede sit firma Brandi Living fra Bredgade til Brædstrup Erhvervspark.
Annonce

Brædstrup: I godt 15 år har Susanne Brandi arbejdet i møbelbranchen. Hun begyndte i det små med salg af brugte møbler fra svigerforældrenes gård i Sdr. Vissing, men tingene har udviklet sig, og i dag driver 62-årige Susanne Brandi firmaet Brandi Living, der består af en webshop samt et showroom og værksted i Brædstrup Erhvervspark på Østergårdsvej 20.

Det er kun et års tid siden, at Susanne Brandi flyttede herud, og det er hun ovenud godt tilfreds med:

- Det er supergodt at være her i erhvervsparken - det fungerer bare, og mine lokaler er blevet indrettet præcis, som jeg ville have det, siger hun.

Susanne Brandi har arbejdet ene kvinde i møbelbranchen i 15 år. Nu har hun fundet sig godt tilrette i erhvervsparken i Brædstrup. Foto: Peter Hald
Annonce

Fra Sdr. Vissing

Oprindelig drev hun sin virksomhed i Sdr. Vissing, hvor hun selv bor, men i 2016 flyttede hun firmaet til Brædstrup, hvor hun slog sig ned i De Unges Hjem på Bredgade sammen med gastronomi-butikken Fru Skov. Imidlertid fik hun brug for nogle bedre værksteds-faciliteter, og dem fandt hun i erhvervsparken.

- Her er mere lyst, og det har jeg brug for - især når jeg maler vitrineskabe, fortæller Susanne Brandi.

Hun får leveret møbler fra producenter i ind- og udland, og derudover får hun fremstillet blandt andet vitrineskabe af professionelle snedkere i lokalområdet. Og dem er hun selv klar til at male, når der er brug for det.

Således er det ikke længere brugte møbler, med derimod fabriksnye møbler - især vitrineskabe, langborde, spisebordstole, lænestole og sofaer, der findes hos Brandi Living.

- Jeg lægger vægt på kvalitet og de individuelle løsninger. For eksempel skabe efter mål, fortæller Susanne Brandi.

Hun kan også glæde sig over, at nogle af kunderne kan finde lige præcis det, der passer dem.

- For nylig havde jeg besøg af en kunde, der havde brækket ryggen, og han havde haft store problemer med at finde en stol, som han kunne holde ud at sidde i. Men han fandt en her, og det er jo fantastisk, siger hun.

Brandi Living er et en-kvindes firma, men med faste leverandører - og så hjælper Susanne Brandis ægtemand Asger til en gang i mellem "på opfordring", som Susanne Brandi lunt udtrykker det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce