Annonce
Erhverv

Mærket af corona-krisen: Nu lukker et af Horsens' store hoteller ned

Scandics forretning er mærket af corona-situationen, og nu lukker kæden midlertidigt for 17 hoteller, herunder Scandic Bygholm Park. Det har ikke været muligt at træffe den lokale hoteldirektør Thomas Oest for en kommentar. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Til og med påske er der lukket på hotel Scandic Bygholm Park i Horsens. Hotellet lukker midlertidigt ned sammen med 16 andre hoteller i Scandic-kæden.
Annonce

Horsens: Hotel Scandic Bygholm Park lukker midlertidigt ned. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Scandic, som på baggrund af corona-situationen midlertidigt lukker 17 af sine 27 hoteller i Danmark - foreløbig til og med påske.

- Det er en hård, men nødvendig beslutning for at komme bedst muligt igennem denne krise, som har påvirket efterspørgslen og haft store økonomiske konsekvenser for os. Vi har kort sagt behov for konsolidering af forretningen, udtaler administrerende direktør Søren Faerber.

Scandic har indtil videre hjemsendt 650 medarbejdere, og nu sendes yderligere 600 hjem. I den forbindelse hilses trepartsaftalen om midlertidig lønkompensation velkommen.

- For os har det været afgørende at kunne bevare vores værdsatte medarbejderes job og dermed mange arbejdspladser. Vi appellerer fortsat til, at man fra politisk side afsøger alle muligheder for at finde løsninger, der hurtigt og smidigt kan hjælpe hele vores branche i denne yderst kritiske situation, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce