Annonce
Horsens

Mægler: Tom dagligvarebutik på Sønderbrogade kan blive til fitness-center eller restaurant

De 1000 kvadratmeter butiks-lokale under Odinsgaards nybyggeri på Sønderbrogade har aldrig været i brug. Nu åbner mægleren op for andre anvendelsesmuligheder end dagligvarer. Foto: Thomas Schütt
Salling Group har i halvandet år forgæves forsøgt at få udlejet Sønderbrogade 42, der oprindeligt skulle huse en Kiwi-butik. Mægleren åbner op for, at de 1000 kvadratmeter kan bruges til noget helt andet end dagligvarer.
Annonce

Horsens: Butik, showroom, restaurant eller måske et fitness-center.

Det er nogle af de muligheder, som ejendomsmægleren, EDC Poul Erik Bech med base i Aarhus, byder ind med, hvis man vil leje de 1000 ledige kvadratmeter på Sønderbrogade 42.

Butikken i stueetagen af Odinsgaards nybyggeri har stået tom og klar til indflytning i halvandet år.

Den blev oprindeligt født som en dagligvarebutik, der skulle drives af Kiwi, men mens byggeriet var i gang, gik Kiwi konkurs. Salling Group overtog derefter en række Kiwi-butikker i landet, herunder butikken i Sønderbrogade, men det stod ret hurtigt klart, at Salling Group ikke selv ville gøre brug af lokalerne til for eksempel en Føtex eller en Netto-butik.

Siden har Salling Group uden held forsøgt at få lejet den spritnye butik ud. Dagligvaregiganten ønsker ikke at kommentere sagen.

"Vi deltager i udgangspunktet gerne, når vi har noget at bidrage med. Lige i denne sag er der imidlertid ikke noget nyt at berette om, så vi takker nej til at deltage i interview i denne omgang", skriver Mai Bakmand, kommunikationsmedarbejder i Salling Group, i en mail til Folkebladet.

Hvis Salling Group var interesseret, ville de have gjort brug af muligheden nu, men lejemålet kan bruges til meget andet end dagligvarer.

Frank Heskjær, head of international retail, EDC Poul Erik Bech

Annonce

Mægler: Flere ting i spil

I ejendomsmæglerens annonce for lejemålet kan man læse, at den årlige leje for de 1000 kvadratmeter er 850.000 kroner. Det er et "meget velbeliggende lejemål" opført i kvalitetsmaterialer og med 40 p-pladser, lyder det.

- Vi har haft lejemålet i omkring halvandet år. Der har været flere ting i spil, men det er ikke lykkedes for nogen at indfri de økonomiske krav. Hvis Salling Group var interesseret, ville de have gjort brug af muligheden nu, men lejemålet kan bruges til meget andet end dagligvarer. Den er født som dagligvarebutik, men vi vurderer, at den uden de store problemer vil kunne laves om til noget andet, siger Frank Heskjær, der har titlen head of international retail hos EDC Poul Erik Bech.

- Er der konkrete forhandlinger i gang med en mulig lejer lige nu?

- Det ville jeg gerne udtale mig om, men det kan jeg ikke, siger Frank Heskjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce