Annonce
Debat

Måtte ikke besøge streetfood-boder: Jeg synes, det er lavt og tarveligt over for os, som ikke kan bære mundbind eller visir

"Jeg får herefter af vide, at jeg ikke må gå rundt i butikken og se de forskellige boder, og at hvis jeg ville have noget, var den eneste mulighed, at jeg skulle gå over i hjørnet af beliggenheden, for hun mente, jeg var en trussel, fordi jeg ikke havde mundbind på", skriver Alexander Horsdal Thomsen. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Læserbrev: Jeg er fritaget for mundbind, det er onsdag 18. november, og jeg har i dag klokken 16 været nede i byen for at få noget at spise på Posthuset Horsens - mit første besøg.

Mit første besøg består af, at jeg hilser på en medarbejder, en ældre dame, som beder mig tage et mundbind på, hvor jeg nævner, at jeg er fritaget for brug af både mundbind og visir.

Jeg får herefter af vide, at jeg ikke må gå rundt i butikken og se de forskellige boder, og at hvis jeg ville have noget, var den eneste mulighed, at jeg skulle gå over i hjørnet af beliggenheden, for hun mente, jeg var en trussel, fordi jeg ikke havde mundbind på.

Det kan vel ikke passe, at de ikke kan finde ud af at overholde loven (paragraf 5, stykke 4 (i "Bekendtgørelse om krav om mundbind m.v. på serveringssteder, i detailhandlen, kultur- og kirkeinstitutioner, idræts- og foreningsfaciliteter og på uddannelsesinstitutioner i forbindelse med håndtering af covid-19", der beskriver, at mundbind eller visir kan fjernes helt eller delvist, hvis der er en anerkendelsesværdig årsag til det, bl.a. hvis mundbindet eller visiret giver vejrtrækningsbesvær eller kvælningsfornemmelser, red.))


Jeg fik at vide, at de kunne lave deres egne regler, fordi de er en privat virksomhed, men de har ikke ret til at smide mig ud eller lave regler om, som de har lyst til.

Alexander Horsdal Thomsen


Jeg fik at vide, at de kunne lave deres egne regler, fordi de er en privat virksomhed, men de har ikke ret til at smide mig ud eller lave regler om, som de har lyst til.

Jeg synes, det er lavt og tarveligt over for os, som ikke kan bære mundbind eller visir.

Minder jer om, at jeg er fritaget og ikke behøver at vise dokumentation - ikke til nogen, ikke engang politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce