Annonce
Rejser

Måske verdens bedste strand

Baia do Sancho i Brasilien er af Tripadvisor-brugere blevet stemt ind som verdens bedste strand. Den er dog ikke helt ligetil at komme til, så det må nærmest føles som en belønning, når man endelig står i vandkanten. Foto: Geagea/Wikimedia Commons
Annonce

Hvor finder man verdens bedste strand?

Det er der garanteret mange tusinde bud på, for vi har forskellige krav til den optimale strand: Skal den være mange kilometer lang og lige, intim, krum som en banan og omkranset af palmer eller med pulversand som det afgørende kriterium?

Mange kender Tripadvisor som stedet, hvor man lige tjekker en restaurant eller et hotel, inden man booker bord eller værelse, for her finder man kundernes egen karaktergivning. At der så har været eksempler på fusk nævnes kun for fuldstændighedens skyld, og hvis tilstrækkeligt mange ærlige mennesker anmelder et sted, er der trods alt en sandsynlighed for, at den samlede vurdering er nogenlunde retvisende.

Tripadvisor laver hvert år lister over "verdens bedste" inden for de kategorier, man kan anmelde på rejsehjemmesiden, og de vil over de næste udgaver af Rejser blive omtalt. Vi lægger ud med strandene og kan konstatere, at dem i toppen ikke ligger lige rundt om hjørnet.

Nummer ét er Baia do Sancho i Brasilien. En strand, som ud fra en anmelders beskrivelse er svært at komme til for gangbesværede, fordi man undervejs skal benytte en stige mellem klippevægge og gå på en stentrappe. Nummer to er Grace Bay Beach på Turks and Caicos efterfulgt af Playa Paraiso i Cuba. Endelig på fjerdepladsen sniger en europæisk strand sig ind, nemlig Spaggia dei Conigli på den italienske ø Lampedusa.

Se hele listen på https://www.tripadvisor.co.uk/TravelersChoice-Beaches. /thor

Spiaggia dei Conigli på den italienske ø Lampedusa rangeres højest i Europa blandt Tripadvisor-brugere. Foto: Hein56didden/Wikimedia Commons
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce