Annonce
Sport

Målhelt efter drømmeresultat: - En finale vil være kæmpestort for os alle

Vito Hammershøj-Mistrati fik en hovedrolle efter pausen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vito Hammershøy-Mistrati sparkede Randers FC på sejrskurs i pokalsemifinalen mod AGF. Han og holdkammeraterne er sultne efter den finale, som kronjyderne er snublende tæt på. Midtbaneprofilen holder dog fokus på returopgøret om en uge.

Fodbold: Med en 2-0-sejr over AGF i den første pokalsemifinale fik Randers FC et drømmeudgangspunkt med hjem til returkampen i Randers på torsdag.

I 15 opgør i træk har AGF ikke formået at vinde over randrusianerne, men selv med statistikken in mente, var Vito Hammershøy-Mistrati forsigtig med at sende finalebilletter til Kronjylland torsdag aften i Aarhus.

- Jeg vil ikke sige, at vi står med et det ene ben i finalen, men vi har et rigtig godt udgangspunkt. AGF er et godt hold, som har slået de andre tophold i ligaen, så selvfølgelig kan de også slå os om en uge, lød det fra midtbanespilleren.

Annonce

Specifik opgave

Midtvejs i anden halvleg sendte han Randers FC på sejrskurs, da han bankede en løs bold ind bag Kamil Grabara.

- Første halvleg var okay, men vi kom ikke frem til det helt store. Der var lidt for meget boldmassage en gang i mellem, men i anden halvleg spiller vi mere direkte og skaber flere chancer, lød det fra Vito Hammershøy-Mistrati, der var foretrukket i en hængende angriberrolle mellem midtbanen og Marvin Egho i front.

I den rolle havde han en specifik opgave.

- Jeg skulle lukke bedre ned for Patrick Olsen, end vi tidligere har gjort, og derfor var min primære rolle i presspillet. Efter pausen fokuserede jeg dog en smule mindre på presset, og det gavnede mig offensivt, forklarede Randers FC-målscoreren, der ikke var meget for at tale om den mulige finale.

- Vi skal lige huske, at vi kun er halvvejs, men en finale vil være kæmpestort for os alle. Der er ingen på holdet, der har prøvet det før, så vi er sultne efter at få den oplevelse. I rusen skal vi dog ikke glemme, at AGF er et skidegodt hold. Det er trods alt ikke umuligt, at de slår os, og derfor skal vi have fuld fokus på at vinde returkampen, sagde Vito Hammershøy Mistrati.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce