Annonce
AC Horsens

Målfarlige Michael Lumb i hopla: Jeg føler mig værdsat i AC Horsens

Michael Lumb har spillet stærkt som venstre back og spillede sin hidtil bedste kamp mod AaB. Foto: Henning Bagger, Scanpix

Venstrebacken kom igen på måltavlen, og spillede sin hidtil bedste kamp for AC Horsens.

Aalborg: Michael Lumb var i særklasse AC Horsens' bedste i 4-2 sejren over AaB. Han kom igen på måltavlen, da venstrebacken blev spillet fri af sin backkollega og scorede det afgørende mål til 3-2 i anden halvleg.

- Fornemmelsen inde på banen var også god, men jeg har også haft andre gode kampe mod Brøndby og AGF blandet andet. Jeg føler, at jeg har leveret varen i AC Horsens, sagde en glad Michael Lumb.

- Jeg har fået masser af tillid af Bo Henriksen og Mads Lyng, og jeg har fået pladsen til at udnytte min kvaliteter. Jeg føler mig værdsat, og det er dejligt at få den frihed specielt til at gå med frem på banen. Det er altså sjovere at angribe end at forsvare, sagde Michael Lumb.

Han bor stadig i Rødovre, så der er langt på arbejde i Horsens, men det betyder ikke noget, når det går godt på banen.

- Jeg er blevet taget godt i mod i Horsens, og det er dejligt selv at kunne bidrage. Vi er begyndt at lave mange mål, og selv om der er lige langt hjem i forsvaret, som det er løbe frem til modstandernes straffesparksfelt, så er det sidste bare sjovere, sagde Michael Lumb, der nu står noteret for to scoringer og to assists i AC-trøjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce