Annonce
Kultur

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Lær at lave påskelam af Michelin-kok fra Søllerød Kro

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

Påsken står for døren, men hvordan laver du lige det bedste påskelam med ramsløg?

Det får du masser af tips til i podcasten "Mortens Madklub" Og du får også af vide, hvad der er godt at drikke til.

I "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvordan du nemt laver gourmetmad derhjemme. Og det er ikke hvem som helst, som uddeler de gode råd. Det er landets bedste kokke godt styret af madredaktør og tidligere madanmelder, Morten Vilsbæk.

I denne podcast er køkkenchef Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro med. Han elsker dansk lam med grillet ramsløg, og smagen af ramsløg gemmer han i grøn olie til resten af sæsonen.
Hør ham dele ud af al sin viden og erfaring her i podcasten:

Du finder flere podcasts her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Annonce