Annonce
Danmark

Lyt med på den særligt udvalgte podcast i serien Danmark Fortæller: Frank Jensens kone – Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Foto: Angela Brink, KøbenhavnLIV

I anledningen af julen har vi på redaktionen udvalgt en række af de bedste og mest lyttede podcasts fra året, der er gået. Udvalget er stort, fordi vi udkommer med en podcast hver eneste dag året rundt, men det er alligevel lykkedes os at samle en helt særlig gruppe af podcasts, som du ikke skal snyde dig selv for at høre.
I dag får du en af de særligt udvalgte, som du kan gå og lytte til, mens du nyder juledagene og gør dig klar til det nye år.

Dagens afsnit handler om, at Frank Jensens kone gennem 33 år Jane Frimand Pedersen, er overbevist om, at Socialdemokratiets top har ofret hendes mand, for at lægge låg på andre sexisme-sager i partiet. Desuden tror hun ikke på, at Frank Jensen har haft et problem med krænkende adfærd. Avisen Danmark læser interviewet med Jane Frimand Pedersen, der oprindelig blev bragt i ugeavisen KøbenhavnLIV 26. oktober 2020.

Har du mod på flere oplæsninger? Så klik her.

Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce