Annonce
Podcast

Lyt med - Ny energi og spirende håb på corona-isoleret dansk EM-hold

Der er et spirende håb omkring kvindelandsholdet, hvor Jesper Jensen som ny landstræner har sparket noget liv i et hold, der har skuffet en del de seneste år. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Torsdag begynder et meget specielt EM i kvindehåndbold. I denne udgave af podcasten Sport i Danmark kan du blive klædt på til årets sportslige julekalender. En kalender, hvor det kan ende med at gå Danmark godt.

Håndbold: I denne udgave af podcasten Sport i Danmark kan du blive klædt på til EM i kvindehåndbold, der her i december bliver spillet på dansk grund.

Vi ser blandt andet nærmere på det danske holds muligheder. Efter flere skuffelser der håb om et godt EM for et dansk landshold, som har fået ny energi via en ny landstræner, som på kort tid har fået sparket nyt liv ind på holdet, som skal vænne sig til at være i corona-isolation i forhåbentlig mange uger.

Vi forklarer også hvordan det i det hele taget kan være, at EM bliver spillet på dansk grund i december - og på turneringens favoritter.

Vært er Danni Kristensen

Gæst er Chris U. Pedersen.

Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?